mandag 26. oktober 2020

Spisebord betong

Se utvalget og finn ditt varehus! Bordet er i kryssfinér med betongcoating og bein i mangotre – den perfekte fargekombinasjon. Spisebord Direkte fra Lager. Saigon betong sidebord Ø cm.


Beskrivelse standard betongbord. Dette gjør at du får lettere bord enn ved bruk av.

Betong Det benyttes fiberbetong. Finn beste pris på Rubrikk. Håndlaget bord i betong med ben i stål fra Cozy Living. Bordplaten og benene gir dette. Vi hadde grusomt lyst på et kult spisebord i betong til huset vårt når vi skulle flyttet inn.


Men store betongbord er ikke bare dyrisk tunge, de er også utrolig dyre. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen!


Levering hjem til deg Kampanje hos Trademax.

Fine Design har et stort sortiment med betongmøbler. Du vil finne krakker, benker, spisebord , sofabord og tilbehør. Passer både ute og inne. Finnes som spisebord 100x2og salongbord.


Produsert med stål understell og Portlandsement. For å tilby deg en bedre og mer personlig opplevelse bruker vi cookies. Med svarte metallben og grå plater i betong -look har bordene en rå, upolert utstråling.


I serien finnes spisebord og sofabord i flere modeller. Vil tro det ligger mye pussejobb bak et slikt produkt. Har du undersøkt hva det ville kostet å kjøpe en benkeplate i betong og satt bein på det?


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Rask levering på lagerførte varer, vi har også spisebord i betong og fibersement du kun finner eksklusivt og til en god pris hos KosDesign. Vi blandet betongen i bøtte og rørte den ut med en visp i flere omganger. Jeg trenker å prøve meg på spisebord , men har samme spørsmål som over. Ta kontakt for mer info.


Nordal betong spisebord - Rektangulært fra Nordal.

Kan fx bruges til både spisebord , mødebord og skrivebord mm. Elegant sofabord med rått betong -look Flott rektangulært sofabord med et minimalistisk design. Det moderne og stilrene sofabordet passer inn de fleste hjem og.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.