mandag 26. oktober 2020

Varmeputer nakke

NettoMedical medisinsk utstyr, hjelpemidler, velvære og barnesikringsprodukter. Engangskanyler, Sprøyter mm. Fast frakt og rask levering. Elektrisk varmepute for nakke og skuldre.


Ligger stabilt rundt skuldrene takket være polstrede kanter og knapper ved halsen. Har varmeinnstillinger og automatisk. Vondt i nakken plager mange nordmenn.


Men en hjemmelaget varmepute av en sokk og litt ris kan faktisk hjelpe mot smertene dine! Puten har seks varmenivåer, timerfunksjon (min) og behagelig plysjstoff. Beurer varmepute HK- Denne varmeputen fra Beurer er myk mot huden og gir en behagelig varme mens du ligger på sofaen, koser deg med en god bok eller nyter en god. Kjøp AlfaCare Micropack nakke hos Vitusapotek.


Varmeputer nakke

Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Varmepute for skuldre og nakke. Den er særlig behagelig ved stive og spente muskler.


Gunstig virkning ved forkjølelse og leddsmerter. Hjelper ved søvnløshet, og. Rubicson Oppladbare varmehansker. Myk, polstret bilvarmepute til de riktig kalde vinterdagene. Puten kobles til sigarettenneruttaket, varmes raskt opp og kan justeres i tre ulike varmetrinn.


Sikkerhetsvarmepute Beurer HK Beurer. Hvordan vurderer du dette produktet? OFTE STILTE SPØRSMÅL OM GRABBER. Det knytter seg alltid spesielle spørsmål om bruken av spesielle produkter.


Tusen takk til dere som tar dere tid til å legge igjen en liten hilsen. Ekstra varmeputer for bruk i. Søk etter varmeputer på Kelkoo. Sammenlign tilbud på varmeputer fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Heat varmer og utvider stramme muskler, som gir midlertidig lindring. Hvete inneholder vann, og har derfor svært god varmelagrende evne.


Men en hvetepute kan være så mye mer enn bare enn varmekilde når man føler seg frossen. Nyt av avslappende shiatsumassage og varmeputer for skuldre, nakke , rygg og ben. Du kan bruke MG 1hjemme eller på jobb. Skjønne hveteputer og andre typer varmeputer som varmer skuldrene eller ryggen. Kurer din stive nakke med en nakkevarmer!


De holder seg varme lenge, og kan brukes til så mangt! Dette er en nakke - og skuldervarmer i ett og samme plagg. Den har plass, i egne lommer bak på skuldrene og nakken for varmeputer. De tilfører varme til stramme. En varmepute kan legges i en innsydd lomme i hettens nakke.


Se mer for varmeputer under toppmenyen Valg av varmekilde. Vi har et utvalg av massasje- og helseprodukter i alle prisklasser! Her finner du produktene du er på jakt etter! Du mangler 800kr før du får gratis frakt!


For mange mennesker med muskelsmerter i ryggen er elektriske varmeputer det. Fleecehals med varmetråder og batteri som varmer nakken og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.