onsdag 27. april 2022

Whirlpool kjøleskap temperatur

Full returrett og bredt sortiment. Den unike 6TH SENSE Fresh Control-teknologien justerer dynamisk luftfuktigheten og temperaturen inni. Alarm ved for høy temperatur Lyd-,eller lyssignal hvis temperaturen stiger og blir høyere enn den som er innstilt.


Whirlpool kombikjøleskapsfryser. Null-sone skuffen sørger nemlig for å holde en konstant temperatur på.

Disse forholdene må tas i betraktning ved innstilling av termostaten. Fordelen ved elektronisk regulering i forhold. Hvis du nylig har justert temperaturen , lastet kjøleskapet eller om det står på et fuktig ste. Dette greide heller ikke å holde temperaturen under 6-grader.


Sammenlign pris med oss! FRESHCONTROL Ferskere, lengre. TH SENSE FreshControl-teknologi følger kontinuerlig med temperatur og fuktighet i kjøleskapet. Norges raskeste nettbutikk!

TH SENSEs sensorteknologi kontrollerer kontinuerlig temperaturen i kjøleskapet og holder den konstant. De færreste vet hvilken temperatur de har i kjøleskapet , selv om noen har termometer hengende inne i kjøleskapet. Mange lurer på hvorfor akkurat °C? Oppdaget her i går at kjøleskapet ikke er kaldt lengere. Tok deretter å slo det av og på igjen.


Motoren starter og temperaturen øker. Den sørger for at uansett hvor du plasserer varene dine, får de samme temperatur i hele kjøleskapet ,. Det aller første du bør gjøre når du skal avrime kjøleskapet ,. Feil temperatur Trolig er det mange som har (altfor) varme kjøleskap. Systemet aktiverer raskt temperatur gjennomretting, slik at kjøleskapet ditt hele tiden holder en ideell temperatur som bevarer. Kjøp nå, betal om mnd. Det viktigste er at temperaturen ikke kommer under grader for å unngå bakterievekst.


Hei, nettopp flyttet inn i ny leiebolig og her står det ett kjøleskap som er litt for varmt. Ved regulering av kjøletermostaten opprettholdes ønsket temperatur i kjøleskapet. Kjøleskap og frysere er.


Denne funksjonen sørger for at det raskt kan oppnås optimale oppbevaringsforhold både når det kommer til temperatur. Temperaturen på frys bør vere -°C eller lågare.

Fant du det du lette etter? Nei Denne siden hører til under Lokalmat Produksjon av mat Mat og vann. Undersøkelser viser at mange kjøleskap har høyere. Hvordan stille inn temperatur i gammelt kjøleskap ? Du får kaldere temperatur ved å justere hjulet til et høyere siffer oppover,. Via kontrollpanelet på fronten kan du stille inn temperaturen både i kjøleskap og fryseboks helt nøyaktig,.


Det viser seg at temperaturen i kjøleskapet vil være for høy. Mattilsynet har ansvaret for å sjekke at dagligvarebutikkene har riktig temperatur i sine kjøleskap og frysere. Men temperaturen i kjøleskapet hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.