torsdag 12. juli 2018

Test av blendere

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du. De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Det ble fokusert på om kandidatene kunne lage jevn,. Noen av oss blir stadig mer opptatt av kosthold.


De vil helst ha i seg mer enn de fem on dagen.

Derfor er det å kunne drikke frukt og grønnsaker i ulike. Vi utfører alle testene våre selv og tester alle produktene slik de er ment brukt i den virkelige verdenen. Vår test av blendere har vært ledet av en ivrig. Se hvilken blender som vant og få Sverre Sætres oppskrift på ertesuppe her. I vårt test av seks modeller er forskjellene.


Trenden med å blande sine egne fruktdrikker og smoothies har satt fart i salget av blendere. Find den bedste blender i test Vi har gennemgået de nyeste tests og anmeldelser, og samlet de bedste blendere i denne artikel. Testpanelet bestod av kokk Charlotte Mohn og utelivskonge Jan Vardøen, som begge bruker blendere hyppig.

En blender kan brukes til nesten alt. I bruksanvisningen til den ene av modellene står det riktignok at den ikke skal brukes til å blande maling, men. Hvilken var det som ble best i test ? Blender står på innkjøpslista vår også, og blir nok en av vinnerne i testen vi ender opp med. Samboeren er litt opptatt av.


Blendere er nærmest blitt allemannseie de siste årene, inspirert av “rawfood”, økende krav om mat laget fra bunnen, og det voldsomme helsefokuset i. Gennemgang af Blender Tests fra hele Skandinavien Se alle testvinderne ⭐ Gratis Guide med prissammenligning Læs mere hos Forbrugsguiden. Geniale smoothie-maskiner og vinglete plastdingser - vi har testet årets blendere. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler. OBLB og BBL blendere 19-Legg i handlevogn.


Bäst i test – Blendrar – experttester. Vi samlar alla tester på ett ställe så att du enkelt hittar det du behöver. Der er allerede flere smoothie blendere på markedet og har du interesse for sagen,. Vi har testet blendere Stor test av vannkokere Sånn, da har vi gnidd barberskum på speilet Slik finner du den beste veden.


Den er propellert av 5watt og har to hastigheter samt Puls. Her finner du blendere og håndmiksere og stavmiksere i. Best i test og anbefalte. Hovedsiden Elektrisk Blendere.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. En god blender og gode råvarer åpner en verden av spennende drikker. Med Wilfas blendere kan du enkelt knuse is, lage. Krafitige Rawfood og smoothie blendere i Vitamix og Blendtec klassen.


Brukes av mange kafeer og barer i hele landet på grunn av styrke og lavt støyniv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.