mandag 30. september 2019

Hvalkjøtt i brun saus

Hvalkjøtt i brun saus

Sausen ble sped kjøttet stekt. Oppskrifter for hvalkjøtt i brun saus. Vi lagde som biff eller som bankekjøtt i brun saus.


Men hvalkjøtt kan brukes til mye og bruk gjerne oppskriftene til oksekjøtt. Legg alle skiver av hvalkjøtt i pannen;. Ovnsbakt klippfisk med hvit saus. Legg igjen en kommentar Avbryt svar.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Hvalkjøtt skåret i passe biffskiver. Hvilken saus som servers blir en smaksak det kan f. Stek løk i godt smør til den blir lyse brun. Legg det over i sausen sammen med gulrøtter.


Hvalkjøtt i brun saus

Drøyt kg hvalkjøtt stor løk. Brun kjøtt og løk i stekepannen. Ha det over i sausen sammen med gulrøttene. Jeg spiser hvalkjøtt rett som det er.


La sausen stå og småkoke mens du gjør i stand de andre ingrediensene. På myTaste vil du finne oppskrifter for saus til hvalbiff samt tusenvis av. Men kunne laget det doble av sausen , den falt i smak og det ble fort fritt.


Legg opp potetkake og saus på en varm tallerken. Skjær opp hvalbiffen i pene skiver og legg på sausen. Pynt med persille og hell på stekeskyen fra pannen.


Ikke ofte jeg spiser det, men jeg pleier å steke det i tynne skiver i smør i panne (salt og pepper på), lage en god brun saus som det får. Begynn med å brune smøret og mel nøttebrunt, spe med kjøttkraft, og tilsett krydderet. Nå har du laget en klassisk brun saus , og det var vel ikke så vanskelig. Smaker deilig av saus og tilbehør,. Vi kaller det både sosekjøtt, kjøtt i mørke og småsteik.


Hvalkjøtt i brun saus

Navnet beskriver kokekjøtt av storfe i terninger som kokes mørt i en brun saus. Vi spiste utrolig mye hvalkjøtt i brun saus ”. Ja det er god mat som min familie spiste mye av på 60- og 70-tallet. Stek først grønnsakene i smør uten at de blir brune.


Tid: Jo lenger tid jo bedre! Du trenger til pers: Ca 200gr kjøtt pr pers, smør til bruning, 4blokker kjøttbuljong om du. Skjær hvalkjøtt i terninger og brun dette lett. Alle elsker fiskeboller - i hvert fall med denne sausen Barn i alle aldre liker fiskeboller.


En deilig gryte av hvalkjøtt. Ha smør i en jerngryte la det blir brunt. Kyllingfilet i wrap med BBQ- saus. Pleier å bruke brun saus til dette, men det må da være flere som kan brukes. Da holder det å brune biffene i ½. Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt.


Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. VIANVANG i Vågå (Dagbladet): Saus til vilt, saus til biff og saus til fisk. Over dampende gryter forklarer Arne Brimi enkle triks for å trylle fram gode.


Glutenfri og melkefri brun saus lager du selv mye bedre enn butikken, og kan variere med søte, syrlige og salte smaker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.