mandag 30. september 2019

Hvalkjøtt gryte med fløte

Hvalkjøtt gryte med fløte

Myklebust Hvalprodukter har kvalitetshval fra Norskehavet. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Et ypperlig hjem, hytte- eller hybelsett. Spe med fløte , og la det putre litt før du tilsetter CF.


Ha i en stor ss med meierismør i en gryte , og varm opp. Rasp hele den lille runde hvitløken,. Det passer til alle anledninger.


Dette er en enkel og tradisjonell oppskrift på hvalbiff med fløtesaus. Hvalkjøtt er kjempe spennede og det ser jo så utrolig godt og delikat ut. Oppskrifter for hvalkjøtt gryte med fløte. Legg chorizoen i en gryte. Ha hvalkjøtt i samme stekepanne og brun det lett.


Ha alt i gryten med hvalkjøttet og legg i persille,. Smak til med litt fløte ,. Jeg spiser hvalkjøtt rett. Husk bare å bland det godt med kaldt vann før jevningen i gryten.


Denne hvalgryten er både lettvinn og smakfull samtidig som kjøttet inneholder minimalt med fett. Til personer pk hvalkjøtt i tynne skiver. Norsk Hval passer perfekt til viltgryte med ferske skogsbær og sauterte grønnsaker. Nydelig på høsten med sesongens råvarer. Akkurat nå er hvalfangsten i full gang og med muligheter for ferskt hvalkjøtt.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ha i den stekte løken i pannen, hell deretter dl fløte. Samtidig har jeg aldri vist helt hva jeg skal gjøre med dette fantastiske kjøttet.


Trykk eienbærene flate med en kniv og grovhakk dem. Tilsett smør og fløte og varm opp mens du rører. Kok opp ertene med fløte og smør. Mix til fin pure og smak til med salt og pepper.


På de neste sidene finner du dette og mange andre lekre oppskrifter med hvalkjøtt. Dagens rett Lammestek i gryte med rotgrønnsaker. Hva med å prøve litt hvalkjøtt. Krydre blanding under steking med salt og pepper.


Sausen er enkelt laget på eplejuice og fløte. Hanne Frosta foreslår å slå av lyset hvis du har problemer med å spise den rød. Og nå er det sjelden man får hvalkjøtt med. Varm alt forsiktig, på svak. Stek kjøttdeigen i en stor gryte med litt.


Kok fløte og rømme med grønn pepper. Noen vil nok rynke på nasen bare de hører ordet hvalkjøtt ,. For å lage denne gryten så trenger. Ha i gryten med fløte og småkok uten lokk i minutter. Kok potet mørt i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos med smør, fløte , salt og pepper.


Fres det sammen med sjampinjong i en gryte. Ha til sist i fløte og timian. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.