torsdag 11. april 2019

Led lys batteridrevet

Sett lys på det du ønsker å selge mer av. Sjekk muligheter og tilbud nå. Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Lyseffekter fra Danmusikk.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Juletre med ferdigmontert belysning.

Pynt døren med denne flotte kransen! Vær oppmerksom på at sortimentet kan variere fra sesong til sesong, og mellom ulike butikker. Snerten liten lampe med bevegelsessensor (PIR) som kan plasseres der du har.


SMARTBAT fra ProLights er en bærbar batteridrevet washlight for alle typer arrangementer. Den er utstyrt med et litium batteri, og kan brukes trådløst. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Stearinlys som skaper god stemning!


Enkel montering med tape eller skruer. Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter.

Instant light wherever you need it, whenever you want it thanks to its remote control. LED lys med fjernkontroll. Stort utvalg av lamper i høy kvalitet! Bestill og betal trygt online.


Kjøp Lys batteridrevet på Kelkoo. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.


Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). Passer utmerket både til innendørs og utendørs bruk. Sett med julekuler i frostet glass med julemotivslipinger. Slås av og på med fjernkontroll.


Denne passer perfekt til å lyse opp lyshusa i glass som. V og billader følger med. Elektromateriell, og Design lamper, Fast. Batterier ikke inkludert. Rask Levering fra lager.


Kan uten bruk av verktøy plasseres hvor som helst, for eksempel i skap. Her er det tatt hensyn til design, plasseringsvennlighet og selvfølgelig at det skal være rikelig med lys i en garderobe. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Byen er batteridrevet (AAA ikke inkl) og gir et multi-farget lys. Drives med tre AAA-batterier (ikke inkl.). Lampen har innstillinger.


Gå ikke glippp av våres utrolig kvalitetsbevisste utvalg, som vi nøye har valgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.