fredag 27. april 2018

Butinox futura test

Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. BUTINOX FUTURA DEKKBEIS. Langvarig nymalt utseende. Spesialmaling for grunnmur. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Dekkbeis, Utendørs,.

Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. Det er også denne husmalingstypen som holder seg best. En meget værbestandig maling som beskytter og forskjønner ditt hus.


Butinox beskytter kledningen. Gir et dekkende, malt utseende. Hvis dekkbeisen lett flasser av når du skraper neglen eller stålbørsten på husveggen,.


En elegant, helmatt og dekkende maling som gir en ekstremt holdbar malingsfilm som beskytter og forskjønner ditt hus på den absolutt beste måten. Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer.

Du kan lese hva testvinneren Biltema, og noen av dem som kommer dårlig ut i testen ,. Anbefales på nytt grunnet, tidligere beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Hvor lenge kan det gå fra man påfører sopp- og algedreper til den mister effekten hvis man ikke har fått malt en vegg? Den passer perfekt til den typisk norske sommeren, da den tåler regn etter ca. Har god erfaring med butinox futura.


Malte hele huset med den i fjor, fin å jobbe med og dekker godt. Malte et rekkverk året før med vanlig drygolin,. Drygolin holder best i drygolinvær. Den er en vanntynnbar maling. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som. Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk - blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Den selvrensende malingsfilmen.


En silkematt akryl murmaling for sokkeletasjer og grunnmur med god heft. Malingen er lett å påføre og dekker godt.

Overflaten er enkel å rengjøre. Velg butikk for lagerstatus. En miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis med god inntrengningsevne for utendørs, impregnert treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.