onsdag 10. april 2019

Gastro pub oslo

I Kongens gamle venteværelse i Østbanehallen like ved Oslo S og Jernbanetorget, serverer vi deilige retter og et rikt utvalg av både. Unique Gastro pub tapas concept in Mathallen! Craft beer and delicious beer. Weekly events and concerts.


Jarmann Gastropub - stedet for god mat og godt drikke på Aker Brygge.

Klassiske julebordssteder i Oslo spisesteder. Her har de chambre séparée spisesteder. Våre norske favoritter spisesteder. Her får du ikke bare et rikholdig utvalg av øl, både lokalt brygget og fra det store.


Det gjør ingenting om togavgangen er forsinket når du kan ta en matbit her mens du venter. Den Gamle Major er en gastropub på Majorstua i Oslo. Hit kan du komme for å nyte en deilig matbit eller kun noe godt i glasset.


Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe.

Unsure How to Get There? Reserver ditt Hotell i Oslo online. Den store bølgen med gastropuber har lagt seg, men stadig dukker det opp noen nye, spesielt i. Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter et rikt utvalg av godt drikke i en hyggelig og uformell atmosfære.


Vi er en brun, men moderne gastropub med stort. Hos nykommeren gastropub Heim i Collettsgate er stemningen jovial, lokalene trivelige og maten god. Men er det fine gastropub dining? De har spesialisert seg i bredt utvalg av øl fra hele verden, gjerne fra mikrobryggerier. På Heim kan du nyte kvelden som i stua di.


Bortsett fra at du kan toppe det med fast ukentlig quiz med venner og at noen andre fikser oppvask og rydding etter at. Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris. Det popper stadig opp nye gastropuber i byen, men ingen nådde opp i konkurransen om Oslos beste gastropub.


Jarmann gastropub åpnet på Aker brygge og Cafe Amsterdam. Public er en gastropub på Paleet i Oslo , som byr på mikrobrygget og spennende øl, og god og real mat. Mat og drikke, utmerket service og god underholdning.

Gastropub in a modern setting at Aker Brygge with views of the Oslo Fjord. Reviews of Public Gastropub : Paleet Super combo wih high quality and good atmosphere. Royal Gastro pub fra Oslo Sentrum, Oslo. Bilder fra noen av våre kvelder.


Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. Fredensborgveien Oslo , Norge. Med Havnelageret fester en skikkelig ølkultur i Fredrikstad.


Vi tar inn det mest spennende som skjer på den norske mikrobryggerifronten, og på. A gastropub or gastrolounge is a bar and restaurant that serves high-end beer and. ST er en gastropub med mye øl og spennende pubretter på menyen. Velkommen til Nydalen Bryggeri og Spiseri! En avslappet gastropub med god pubmat og stort drikkeutvalg i Nydalen i Oslo.


Vi serverer mat i ekte gastropub -ån og har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.