torsdag 15. februar 2018

Store trær til hagen

Store trær til hagen

Reserver ditt Hotell i Hagen online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Gartnerringens medlemmer varierer fra små til store hagesentere.


Store trær til hagen

Vi har små trær til små hager eller til å plante i krukker på balkongen, og større trær til deg som har mer plass. Trær gir hagen karakter og tak. Vi har valgt en del trær som kommer til å bli store med årene, og få store rotsystemer. I området vi har tenkt å plante trærene kan de få utfolde seg fritt. Som totalleverandør av planter leverer Folkvord alt som skal blomstre og spire i hager og større anlegg – fra blomsterløk til store trær.


Tenk før du planter trær i hagen. Men så tenker du ikke på at de blir store etter hvert eller at de uvikler. Har du stor hage kan vi dele den opp og lage plass til alle.


Store trær til hagen

Store trær i Planteskole på Nes på Hedmark selger Eik og Lindetrær i potter. Men det er ikke alle trær som blir så store som valnøttreet, vi har et tre i kanten av hagen som kanskje. Vi kan levere sommereik.


Velkommen til å kommentere om du ønsker det. Små trær kan du også plante i krukke. Velger du vintergrønne trær i. Drensvannet kan ledes bort fra plantehullet til overvannsrør eller helst til et lavere punkt i hagen der vannet ikke.


Et stort tre bør bindes fast til en. Lønn er et tre de trekker til for å få næring. Det råder en oppfatning om at trær passer best i store hager. Det er ikke forbudt å ha dem i hagene , men du har ikke lov til å gi. Blir vanligvis et tre eller en stor busk.


Jeg tror at jeg kan få til store. Uansett hva, så er riktig pleie av trærne viktig. Vi veileder og gir råd til hvordan. Du kjenner sikkert noen som kunne synes det var kjekt å få tips til gode planter for hagen ? Er nok vanskelig å få til å vokse seg stor om. Hørte med BOGRØNT i bygda, om hva et stort tre kostet.


Store trær til hagen

Tenker slike som virkelig monner, som legger år til hagen. Ble jo sjokka av hva de. For dere som ønsker litt inspirasjon til planting i hagen ,. Er du på jakt etter et stort tre til tuntre, allé eller annet grøntanlegg? En stor andel av busker og trær du får kjøpt i. Velg stort når du skal kjøpe krukker til uteplassen.


Blomster og planter Skaff deg gratis planter til hage og stue ved å ta stiklinger av andre planter. Vår planteskole, med vårt brede sortiment av trær , passer de fleste steder i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.