torsdag 15. februar 2018

Rosendahl ildfast form med lokk

Ildfaste former til restauranter. Rask levering, ferdig tollet. Alt for en enkel servering! Modern House, ildfast form stor. En holdbar ildfast form gjør steking og ovnsbaking.


Rosendahl , grand cru lokk grå lite.

En god ildfast form er et godt hjelpemiddel på kjøkkenet. ROSENDAHL ILDFAST FORM GRAND CRU MED LOKK 4L. En ildfast form gjør det langt enklere å steke både hovedrett og tilbehør. Ovnsformen er oval og har et ovalt lokk.


Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Vi har også ovale ovnsformer samt terrin former med lokk for tilberedning av.


Lokket til Grand Cru-seriens lille ovnfaste fat gjør det lett å oppbevare matrester, holde maten frisk etter tilberedning og er praktisk hvis du skal ta med deg. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!

Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Former med og uten lokk , små og store former. Serie: GRAND CRU OVNFASTE FORMER.


Ikke på lager 4- Til butikk. Sjekk priser på ildfast form rosendahl. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp ildfast form rosendahl billig i nettbutikkene. Finn de beste prisene på nettet.


Tåler oppvaskmaskin og fryser. Materiale: Plast (fri fra BPA og ftalater)Høyde: cmLe. Størrelse: x 15cm Plast. Logg inn for å følge dette. Oval form i soli herdet glass.


Generell kjøpsinformasjon. Coline ovnsform med lokk. Dette lokket passer til den små ildfast. Fiskars Hard Face Stekepanne cm. Moccamaster Kaffetrakter.

Lokk til liten ovnsfast form. Restene holder seg bedre under lokk og sparer bruk av plastikkfolie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.