torsdag 15. februar 2018

Blått soverom

Blått er en farge mange elsker,. En perfekt farge for en friskt kjøkken, et tøft gutterom eller en svalt soverom. Finn roen på soverommet ved å bruke toner fra hele det blå spekteret i fargeskalaen. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Se flere ideer om Soverom , Marineblå stue og Gjesterom.

På soverommet kan du tillate deg å bare være helt stille. Ligge og hvile og finne roen. Er du i tillegg opptatt av trender, treffer du midt i blink med dypt blå eller mørkt grønne farger på soverommet. Derimot har himmel, hav og vann mange blåfarger. Vi som bor på Jæren ser.


Gi deg selv et flott soverom. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. FARGE PÅ SOVEROGult skal være den verste fargen å ha på soverommet , mens blått og grønt kan hjelpe på søvnen.

Moderne, tidløs, trendy, klassisk og ikke minst lett å like. Her er våre blå favoritter! Interiørmagasinet Boligpluss publiserte et soverom der Nordsjø maling i blå fargenyanser ble benyttet.


Hvilken farge bør du ha på soverommet ? Finnes det egentlig en fasit på hvilken farge som gir deg mest ro og best søvn? Kanskje ikke, men som vi har skrevet om. Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter.


Denne Pinnen ble oppdaget av Ingvild. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Det er ingen hemmelighet at jeg har sansen for blå vegger.


Den riktige blåfargen kan være lun og beroligende, og er derfor en fin farge å sove i. Skal du male eller tapetsere soverommet ? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett! Jeg elsker fargen blå og på soverommet er jo det en perfekt farge. Se våre taklamper og takbelysning til lave priser.


Hos oss finner du alt fra spotlights på skinner til lampeskjermer i en mengde ulike stiler. Innred soverommet ditt med blått.

Den deilige fargen har en fantastisk beroligende effekt. Opprydding på soverommet ? Om du har speil på soverommet kan det være lurt å ha lamper på begge sider av. Grønne nyanser er delikat og avslappende, og blått er svalt og beroligende. Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere,.


Duse og fine blå - og grønntoner er stort i trendbildet om dagen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.