tirsdag 25. april 2017

Sengegavl 160 cm

Sengegavl 160 cm

Sengegavl til lave pris. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Kampanjepris på enkeltsenger. Kjøp sengegavl 1hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Sengegavl 160 cm

Se utvalget og finn ditt varehus! Stoppet sengegavl i bomullscanvas. Henges direkte på veggen. Ramme av mdf og stopp av. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Hos furniturebox finner du garantert en sengegavl for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Sengegavl 160 cm

Med en sengegavl får soverommet et helt nytt og stilfullt preg. Se hele vårt utvalg her. Pen og herskapelig Challies sengegavl i eik og 1 lin. Få et fint soverom med ny sengegavl ! Velg blant forskjellige farger. Vi har stort utvalg av hodegavler i uliker stiler og varianter.


Se det store udvalg af flotte sengegavle 1cm. Vi har blandt andet luksuriøse varianter fra svenske Zebra i massivt træ. Bredt utvalg til meget gode priser. Rutet sengegavl i mørkegrått.


Sengegavl 160 cm

Elegant og stilfull sengegavl fra vår egen fabrikk, i stoppet velour, med knapper og sølvfargede nagler. Mål: Bredde: 160cm -og passer fint til 150-madrass. Fuld returret i dage. GASTON er en nydelig håndlaget sengegavl i klassisk fransk stil med vakre håndmeislete ornament-detaljer. Håndmalt i fargen antikk sølv med aldringsmaling på.


Klik her og find den bedste pris nu! Lekker sengegavl med pyntenagler i nikkel. Venus er en enkel og stilren sengegavl i stof, der egner sig godt til det moderne soveværelse. Polstret sengegavl af bomuldskanvas. Hænges direkte på væggen.


Altid levering når det passer dig Tilbud – Velkommen til Trademax. Varen kan kun bestilles og hentes i butikk. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.