tirsdag 25. april 2017

Elektrisk vinsj 220v

Billige vinsjer og tilbehør. Clas Ohlson har det du trenger. Vinsj 2V for båthus,. Elektrisk trailervinsj av velkjent Rule-kvalitet. Medfølgende fjernkontroll har nødstopp.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Styres ved hjelp av fjernkontroll med kabel. Løftekapasitet: enkeltspenn: 3kg og. Portabel vinsj for 220V.


Leveres med fjernkontroll (m kabel) med nødstopp. Praktisk vinsj med fjernkontroll. Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring.

Passer fint til løfting av byggematerialer, lasting av gods eller til sikring. Navigasjon, lyd og bilde. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som.


God 2volt vinsj , som er godkjent for løft inntil 4kg på dobbel wire. Egnet for trekk (ikke løft). Bruk: K4produkter er hovedsakelig brukes i bil vinsj eller elektrisk vinsj. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Kabellengde: mWirelengde: mWiretykkelse: mmHastighet enkeltspent: m. Levert med styrehåndtak, krok og styringsrulle.


Sammenlign og finn den billigste prisen på elektrisk vinsj. WARN vinsjer er velkjent av trolling fiskere, offroad entustiaster, e-verk, brannvesen, forsvar og politi verden over. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Kraftig vinsj med bånd for båthenger etc. Reduksjonsgear og sperre.


Har også doble tannhjul som gir vinsjen. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

SLEIPNER EKSPANDERER IGJEN! Vi har gleden av å medele oppkjøpet av Engbo Scandinavia AS. De fleste vinsjmodellene, samt flere av thrustermodellene, videreføres og.


Har ein 230V vinsj tilgjengelig som eg får kjøpt til ok pris. Den treng noko puss, men eg lurer på om nokon her klarar å rekne ut ca trekkraft på denne. Tajfun EGV45AHK, tonn en tromlet skogsvinsj med 80m-9mm vire, innebygget hydraulikksystem og radiostyring.


Er det noen som har erfaring med volt el vinsj som Biltema selger for 64- montert på båt henger. Frakt: kr MarineOnline. Medflgende fjernkontroll har ndstopp.


Winchrite er et elektrisk vinsjehåndtak som gjør arbeidet enklere for deg. Elegant vinsj med self-tailing, for 40mgenua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.