tirsdag 7. september 2021

Vindusdekor

Vindusdekor og Alt av Pynt du trenger til en Vellykket Fest. Finn vindusdekor hvis du ser nå. Lekkert glasshjerte som henges opp, feks i vindu, og gir et behagelig lys.


Vi legger vindusdekor , frosting eller kombinerer, klistremerker til vindu - så bruk vår kompetanse og vårt kundegalleri for tips. Rimelig innramming, rask levering og garanti om 1 kundetilfredshet.

Et vindu kan dekoreres på mange måter! Vi leverer dekor til alle typer vinduer og. Med folie kan en nesten trylle. Foliering er mer enn bare tekst og logoer på butikkvinduer. Det er også lysfilm for kontorer, private hus.


Selvklebende folie passer perfekt til butikkprofilering og dekorering av kontorer. Konsis leverer folier til det aller meste.

Ta også gjerne en titt i bildegalleriet nederst på siden for å se noen eksempler på vindusdekor vi har levert,. Du kan spare mye ved å velge oss! En dekorativ måte å reklamere for bedriften din på, både ute og inne.


Foliexperten er et moderne trykkeri beliggende i Strømmen, fordelt på førtrykksavdeling, trykk- og ferdiggjøring. Dette er alt fra foliering, med og uten print, på butikkvinduer, til frosting av møteroms- og. Det finnes en mengde måter å utnytte vinduene du har til profilering. Her er noen måter du kan gjøre det på. Er din bedrift interessert i vindusdekor ? Vi støtter alle budsjett!


Vi legger solfilm, vindusdekor , frosting eller kombinerer - så bruk vår kompetanse og vårt kundegalleri for tips. Bruk av glass i byggfasader, kontorlandskap, butikker og private hjem er tidens trend. Vår reklameavdeling bistår med innvendig og utvendig vindusdekor , tilpasset din virksomhets profil. Kanskje skal det bare skjermes litt for at de som. En vindusfilm og frostet folie kan fjerne, ev redusere innsyn eller kan også benyttes som solskjerming.


Bildekor har lenge vært regnet som den billigste og mest effektive markedsføringen.

Vi løser oppgaven helt fra. Folie kan brukes på mer en biler og vinduer. Dekorer vegger og vinduer. Vi kler gjerne en vegg med ditt budskap, enten det skal være salgsfremmende. En kombinasjon er kanskje det beste.


Vi er en bedrift med egen skilt, bildekor og vindusdekor produksjon samt vi monterer det meste selv som gjør at vi kvalitetssikrer alle ledd i produksjonen til. Frostet vindusdekor - Ornament. Eks mva: kr 57Inkl mva kr 7100.


Produkt was added to your cart. Vindusfasaden er i mange tilfeller bedriftens mest synlige ansikt utad. Derfor er det meget viktig å legge stor vekt på utforming av. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning!


På både store og små glassflater. Heldekkende dekor med ren folie eller bilder, eller noen detaljer på ruten i farget eller frostet film – det er utrolig hva du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.