mandag 19. april 2021

Voksduker

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest. Velg blant mange flotte design og flere størrelser.


Bestill fra vår nettbutikk i dag!

Her kan du velge mellom flere. Vakre og praktiske voksduker. Vi har til og med voksduk med mønstre som egner seg for høytider som. Pynt bordet med flotte voksduker i farger, mønstre og striper. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Stort utvalg lettstelte duker til spisebord.

Flere størrelser, farger og mønstre. Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. Forskjellen mellom voksduk og akrylduk kan du lese om her. Akrylbehandlet tekstilduk. Sett enkelt vedlikehold på dagsorden med flotte tekstilduker som tåler en god støyt.


Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Alle våre voksduker er uten Phthalater.


Skjul filter Vis filter. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Europris - Mer til overs!


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Nikko Nano Neon Vaporizr radiostyrt bil fra 3år. Van Merksteijn er en Øko-Tex. Hei allesammen midt i langhelgen:-).


Forrige ukes tema (puter) ble en knallsuksess og veeeeldig mange puter fant veien ut av butikken og inn i hjem over hele landet.

Etterhvert har det kommet mange fine voksduker på markedet. Mange artige mønster og farger, og også kvaliteter som nesten kjennes som stoff. Vi bruker informasjonskapsler for å gi den best mulige opplevelsen på siden.


Ved å fortsette å bruke siden, samtykker du med dette. Oljelerret, etter engelsk oilcloth (voksduk) og oilskin (oljehyre, plagg av oljelerret), er et lerretsstoff som er innsatt med olje – vanligvis linfrøolje. Matter i plast og voksduker.


Voksduk gul med røde chili.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.