torsdag 18. februar 2021

Vannbeholder med tappekran

Vi har alt du trenger til bryggingen. Se vårt utvalg av tappetårn og kraner her! Kjøp ditt Allgrain ølsett i dag! Sammenleggbar vannpose med håndtak og skrukork, 5l, 10l Perfekt å ha med på tur.


Rask levering og super service! Sjekk ut Vannbeholder Med Tappekran. Næringsmiddelgodkjent vannbeholder med tykt gods. Beholderen leveres med et stort skrulokk for enkel påfylling.


I senter av lokket er det et hull som. Tilbehør til Vannbeholder 130L. Kilner liters beholder med tappekran er perfekt for å enkelt forsyne gjestene med god drikke. Den er perfekt til fester og grillkvelder. Praktisk pose med tappekran.


Vannbeholder med tappekran

Posen rommer liter vann og har tappekran. Med posen kan du ta med mye vann tilbake til leiren, og tappe når du trenger det. Vannbeholdere Her finner du tradisjonelle vannbeholdere med smarte finesser, til friluftsliv og camping.


Det er også sammenleggbare varianter som tar liten plass. Termobeholder for kaffe, gløgg og andre varmdrikker på hele liter i stål. Special Price kr 8900. Kaldt eller varmt vann etter ønske.


Vannbeholder med tappekran

Norges Billigste Priser? Finn Vannbeholder Med Tappekran. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nyttig informasjon om hva du må huske under din DanCenter-ferie.


Robuste vannbeholdere i størelsen - 5liter. Godkjent for drikkevann - avgir ingen lukt eller smak. Info: Kjøp: Drikkevannkanne liter Art. Vanndunk med kran liter Art.


Et komplett sett bordmodell dispenser med varmt og kaldt vann og vannbeholder med filter. Halvlederbasert kjøling uten Freon med muligheten. Vanntank produsert i kulde og UV bestandig polyethyleneplast.


Leveres med tappekran og blindplugg. Klassisk hagekanne med avtakbart sprinkelmunnstykke. Enkelt vedlikehold med stor inspeksjonsluke. Campingutstyr - Vannbeholder 10L med tappekran - Hvor? Ferie og reise: Prøver og finne en god gammeldags 10l sammenleggbar dunk, med tappekran for bruk i. Generell kjøpsinformasjon.


Vannbeholder med tappekran

Handle sikkert hos Clas Ohlson – Sikkerhet av høyeste klasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.