fredag 25. desember 2020

Syltetøyglass med skrulokk

Lokk og korker inkludert. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Elegant syltetøyglass med sølvfarget lokk. Inklusive skrulokk sort farge. Dimensjoner: Høyde 104mm, Diameter 79mm, Høyde etikettområde 80mm.


Syltetøyglass med skrulokk

IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy. Glasskrukke med skrulokk , stk. Kan også leveres i lokk med sort eller sølv farge eller med motiv av frukt.


Finnes i flere størrelser. Lekkert syltetøyglass , rundt og konet. L klart glass med skrulokk til sylting av bær og grønnsaker. Kjempestort syltetøyglass - 3L. Lar deg oppbevare kaffe.


Syltetøyglass med skrulokk

Flaske 2ml med 43mm lokk kr (eks.mva) (24stk i eske) Art. Trenger du mer oppbevaring på kjøkkenet? Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk.


Ekstra gummiring til glass med svinglokk -6pkn. Syltetøyglass med motiv av blå bær. Kan glass med skrulokk fra kjøpte matvarer kokes og brukes til syltetøy, hermetisering m. Sikker og sporbar frakt med enten Postnord eller Posten.


Velg selv om du vil ha pakken på døren eller til hentested. For enkle forsøk med over- og undertrykk. Vanlig syltetøyglass med skrulokk med pakning.


Se ideen til Snøkule av syltetøyglass med pynt, vann og glimmer inni og følg veiledningen som er gratis. Snøkulen er laget av et gjenbruksglass med skrulokk. Sengetøy, dyne, puter, håndkler.


Syltetøyglass med skrulokk

Sild- og syltetøyglass åpnes enkelt og greit selv om man ikke er sterk i hendene. Hold glasset loddrett i den ene hånden. Ta en bordkniv med tungt skaft, hold i. Med fare for å drive litt reklame,.


Hvis jeg bruker skrulokk -typen gjenbruk- syltetøyglass - skrus jeg lokket på til det stopper uten å dra til så hardt jeg kan. Kartong med stk plastbeger 5kg med lokk. Kvalitetskrukke med tettslutende lokk for god syltetøy og annet som skal konserveres. Det er ikke så mange ting som trengs for å være kreativ og lage kjekke ting med barna. Gjenbruk av vanlige syltetøyglass med skrulokk funker fint, så lenge plastbelegget på innsiden av lokket er intakt.


Rene syltetøyglass med skrulokk. Ta den med deg i et syltetøyglass med skrulokk om du vil ha den med deg i matpakken. Da kan du faktisk spise på farten også,. Den egner seg også godt til å ta med i tett plastikkboks eller i et lite syltetøyglass med skrulokk.


Det smaker også godt med lettkokt bringebær (frosne). Tips: Stapp humlen i vaskede syltetøyglass med skrulokk og putt i fryseren. Plastpose er ikke tett nok!


Syltetøyglass med skrulokk

Du kan fryse humlen før den er tørket også,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.