onsdag 3. april 2019

Lage betong lampe

Lage betong lampe

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Denne lampen er superenkelt å lage. Hovedingrediensene for å lage denne er en plastikkflaske, støpsel- og ledning og betong. Stilig, og veldig enkel å lage. Spar penger og lag akkurat den lampen du selv ønsker.


Trykk deg videre til kildene som har DIY-oppskriften. Den kule betonglampen md kuppel fra en gammel porselenssokkel er lett å lage og passer inn i. Det første du trenger dersom du ønsker å lage en egen lampe , er et lampeoppheng. Hvordan lage lamper med avrettingsmasse.


VOILA DU HAR FÅTT EN NY STILIG BETONG LAMPE. Betong setter et røft og rustikk. På Vivian sin blogg Vivishagerom og litt til finner du også tips til hvordan man kan lage enkle og fine tråkkheller i betong. Det meste kan bli en lampe ,. GJENBRUK: Nils Håmo (t.v.) og Renzo Miracco bruker cirka tre minutter på å lage en lampe av en gammel kjele.


Hvis du vil lage en benkeplate i betong , uavhengig av om det er til kjøkkenet, sofabordet eller noe helt annet, skal du forsikre deg om at platen blir sterk. Men treverk i kontakt med betong er å be om bråk,. HULL: For å lage hull til beina bruker du i klosser med samme størrelse. Det er viktig med god og riktig belysning. Finner du ikke den lampen du egentlig vil ha?


Da kan du lage den selv. Vi har tidligere skrevet hvordan du kan. HVORDAN LAGE EGNE UTELYKTER I BETONG. Genialt tips jeg fant her i dag Dette skal jeg jammen meg prøve en gang. Disse kan du lett lage selv.


Lage betong lampe

Fine krukker til balkong, terrasse eller hagebordet er fort dyre. Bordlampe i betong og messing. Rått og tøft sammen med pent og pyntelig. Materialet betong gjør at ingen lampe er.


Vi hadde behov for litt ordentlig belysning over spisebordet og sofaen i stuen, så bestemte meg for å lage lampene selv. Bristol bordlampe i betong er en minimalistisk bordlampe der lyspæren spiller hovedrollen. Vi anbefaler bruk av globepære, denne medfølger ikke. Gigantisk utvalg av lamper. Oppdag mange og flotte nyheter hos Lampegiganten nå!


Lage betong lampe

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Det kunne ikke vært enklere, og du er alltid sikret gode priser. Lampe med sement bunn og glasskule. Ledning meter med bryter. Merk: Siden mange tak er laget av betong , kan det være lurt å bruke et trykkluftbor.


Stå stødig, og bruk vernebriller,. Selv om mørketida begynner å gå mot hell, er det fremdeles god tid til å nyte lange sene vinterkvelder i skinnet fra stearinlys. Jeg har forsøkt meg på å lage. Hun dypper håndkleet i betong.


Bare VENT til du ser det. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen. Trinn 4: La betongen tørke omtrent én dag før du tar lysestakene ut av melkekartongene. Puss vekk overflødig støv, men vær forsiktig.


Prøver du deg på å støpe med betong , kan du lage virkelig flotte ting. Som for eksempel det som skjuler seg under lokket i dette gulvet. Jeg fant frem litt mer av samme fargen på garnet og festa en og pære fast i lampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.