fredag 18. desember 2020

Svingbart veggfeste tv

Svingbart veggfeste tv

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Er du på utkikk etter en smart og plassbesparende løsning til TV , høyttaler eller projektor? Vi har et bredt utvalg av veggfester, takfester, stativ og møbler som. Du har kjøpt den perfekte TV , men for å gjøre opplevelsen fullkommen, mangler du et veggfeste.


Det kan være vanskelig å finne rett type. Hvilket veggfeste passer. Hos 123elektronikk kan du kjøpe veggfeste som passer til alt fra til tommers flatskjermer. Et veggfeste til TV frigjør gulvplass. Fest den på baksiden av TV-en eller veggen.


Vri- og tiltbart veggfeste for - TV -er. Ekstremt fleksibelt og leddet veggfeste med mulighet for å dreie skjermen til stående format. En integrert funksjon gjør at du kan øke avstanden mellom TV-en og veggen,. TV tilbehør omfatter blant annet gulvstativ og veggfeste til TV.


Svingbart veggfeste tv

Stabilt, låsbart veggfeste for miljøer der tv bør transportsikres, som for eksempel i bil, båt eller campingvogn. Universal veggfeste med svingarm for flatskjerm TV. Maks belastning ved full strekk på arm er kg. Passer for VESA-feste 200x2til 400x400.


Svingbart veggfeste for flat- tv. Med en liten 20-tommer på svingbart veggfeste kan du se God morgen Norge når du spiser frokost ved kjøkkenbordet, og følge med på kveldsnyhetene. Hvis så, har du kommet til rett, takk. Sjekk alltid med NetOnNet først.


Svingbart veggfeste tv

Elektrisk svingbart veggfeste for TV. Styres via IR fjernkontroll. Kan benyttes mot universal IR fjernkontroller. Søk etter svingbart veggfeste tv på Kelkoo. Veggfestet kan tiltes inntil 12.


Sammenlign tilbud på svingbart veggfeste tv fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Som nytt, komplett med alle skruer og deksler. Fortsatt er det slik at de fleste TV -er trenger eksternt fest for å kunne henges på veggen.


Slik vil det ikke nødvendigvis være fremover. Plassen bak TV-en kan stilles inn til enten eller mm. Hvor høyt skal TV-en henge? Når du sitter hjemme i godstolen og skal se på TV ,. Justerbart veggfeste for LCD- og Plasmaskjermer. En monteringsplate gjør det enkelt å løfte av skjermen.


Kan vinkles i alle retninger. Vogels THIN serie for et elegant oppheng av TV-en din Vogels THIN RC3er et motorisert, vridbart veggfeste der den minste avstanden til veggen er på kun mm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.