mandag 23. november 2020

Vimpler til barnerommet oppskrift

Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Stort utvalg av Ballonger. I alle farger og fasonger! Princess har stort utvalg. Bestill på nett og hent i butikk!


Vimpel-rekke til barnerommet - DIY.

Denne var bred nok til at jeg kunne brette båndet rundt øverste. Hva med en vimpel rekke eller fler til dåp, bursdag eller babyshower? Disse vimplene er enkle og går fort å hekle.


Denne vimpelrekken blir fin pynt på barnerommet ! Den får du oppskriften til hos Trollungen her. Hvis du hekler vimpler etter den oppskriften , og legger det ut på bloggen din,. Men til poenget, veldig fine vimpler , og så fint at du har lagt ut oppskrift ! DIY vimpelrekke Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen.

Jeg har lyst til å dele en oppskrift på. Avlange hekle vimpler – Med oppskrift. Både hos gutt eller jente, baby eller større barn. Denne søte vimpelrekken er perfekt til å henge opp på barnerommet , du bare tilpasser antall vimpler med navnet på barnet. Den er også kjempefin som julepynt, hva.


Vimpler er en stilig detalj å ha på barnerommet. Tror jeg blir nødt til å lage en vimpel til barnerommet også! Vimplene fungerer også som praktiske lommer.


Endelig en rynkekrem som virker. Restegarnskurven kom på bordet og det ble strikket vimpler til det. Oppskriften er like enkel.


Disse er også supre om dekor på barnerommet ! Hekling til barnerommet er Vibeke Magnesens andre heklebok. Boken inneholder enkle oppskrifter på fargeglade og morsomme figurer som barna. Det lille hekleprosjekter er hekling av vimpler. Ikke minst er det en gave du kan gi til alle.


Det passer like fint på barnerommet som på hytta eller i bakgården. Noen ganger er det en ny oppskrift ,.

Dagens oppskrift : Hæklet taske af vimpler fra Karen Klarbæk. Du kan gjerne legge igjen en kommentar til dette innlegget. Kom så pludselig til at omforme min hæklede splitflags. Gjør barnerommet sprekt med vimpler. Veggdekor, girlander og vimpler til barnerommet ! Barnerommet med ny vimpel og lysslynge.


Viduet til Lyder har vært litt stusslig frem til nå, men med ny lysslynge. Gjenta til du har mange små vimpler. Chunky matte og vimpler. Den digitale filen som inneholder oppskriften.


Søt vimpelrekke du kan bruke både som tilbehør til foto og til pynt på barnerommet. Her kommer det en liten oppskrift på hvordan du lett kan lage en enkel vimpel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.