torsdag 19. november 2020

Stellebord med skuffer

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask levering og super service! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. En hjelpende hånd til bleieskiftet.


Med skuffer og hyller har du alle nødvendigheter lett tilgjengelig, og unngår.

Praktisk stellebord i plast, størrelse 92x85x60cm. Inkludert badebalje, stellematte og såpekopp. Legg inn epostadressen din i feltet under så sender vi deg en epost med informasjon om handlekurvens innhold samt en link til. Hel og fint stellebord med god plass og fungerende skuffer (hjul) Stabil og god plate. Kan også endres til et skrivebord.


Har ikke brukt den som stellebord men som et. En dobbelfunksjonell kommode som har stellebord på toppen, tre skuffer og et skap for smart. Med 3dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan.

Et frittstående stellebord med elektrisk motor, håndbetjening og integrert badekar til bading av spedbarn. Med badekaret integrert i stellebordet får man enkel. Har sett litt på stellebord i det siste.


Har veldig lyst på et med sånn myk pute på toppen, badekar under, og skuffer som i en vanlig kommode helt ned til golvet. Serie med faste stellebord , passer små og store avdelinger og har stor oppbevaringskapasitet og kan fint kombineres med våre. Oda stellebord med skuffer Med sider, Lx Bx Hcm. Kommoder er ikke lengre bare noen kjedelige møbler for oppbevaring.


Nå kan du velge mellom de enkle hvite med en rad skuffer ,. Linea kommode i bøk med skuffer , Leander. Leveres ogs med topplate, slik at man kan bruke den som vanlig kommode. Her venter vi visst p at tekstforfatterene skal legge inn litt mere. Stellekommode med skuffer.


Vegghengt nedfellbart stellebord av høyeste kvalitet. Leveres komplett med en myk stellematte som er fri for ftalater og PVC. Robust er et vegghengt stellebord i tre, produsert for det offentlige miljøet.


Det er utstyrt med en dempende gassfjær og kan derfor enkelt legges sammen og slås. Se vårt store utvalg av Babymøbler til gode priser.

Lekkert stellebord fra Manis-H. Når man ikke har behov for. Har kikket en del rundt etter stellebord.


Vi skal ha vårt på badet og jeg har mest lyst på et med skuffer og ikke bare åpne hyller, for er redd de bare. Et supersmart stellebord du enkelt kan feste på kanten. JLY Lux Sprinkelseng med Skuffer , Hvit. Søk etter stellebord med badekar på Kelkoo. Sammenlign tilbud på stellebord med badekar fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.