torsdag 19. november 2020

Steketakke jernia

Stor stekeplate med nonstickbelegg som gjør den lett å rengjøre etter bruk. Den er også perfekt for. Få en ny matlagingsopplevelse med mormors tradisjonelle steketakke 23.


Hele Norge baker, og vårt mål er å gjøre bakingen enda enklere! Perfekt når du skal lage flatbrø lefser, lomper, pitabrø tortillas, nan, sveler og pannekaker. Med en stekeplate eller steketakke kan du steke alt fra flatbrød til kjøttkaker rett på platen.

Matlagning blir enda enklere med gode kjøkkenredskaper. Vi har flere modeller fra blant annet Meteor. Lag deilige smørbrød med et av. Sjekk priser på steketakke test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp steketakke test billig i nettbutikkene. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Er det noen som har denne?

Meteor steketakke brukes til lefser, flatbrød og annen tradisjonel bakst. Takken kan lagres på høykant uten bruk av eget stativ. Midt i blinken til tusen ting. Søk etter steketakke på Kelkoo.


Steketakken er en selvfølge ved all tradisjonell bakst, men. Store steketakke med hele 50cm i diameter. Passer perfekt til takke, pitabrø lefser, lomper, nanbrød osv. Legg til i min ønskeliste.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Denne har såkalt treg oppstart og kan derfor også brukes på 10.


På salg i 4dager: B : Elektrisk steketakke fra Vitèsse, 30cm. Non-stick belegg for lett. Tilbudsavisen er ikke lenger gyldig. Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den fordeler varmen. Kjøp billig steketakke billig i nettbutikkene.


Knalltilbud på Mormors steketakke.

Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet. I vårt sortiment finnes kjøkkenutstyr og inredning til kjøkkenet. Det er irriterende når omeletten eller pannekaken ikke løsner fra stekepannen, eller du må bruke masse smør eller olje for ikke å steke.


Finn tilbu kataloger, brosjyrer, kuponger og rabatter fra butikker! Jernia produkter Sorter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.