tirsdag 25. august 2020

Sandnes antikk og auksjon

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn Antikk Og Samlerbørsen. Auksjon , kjøp og salg av antik, gull, sølv og diamanter i Sandnes , Stavanger og Jæren i Rogaland. Antik og Auksjon , Sandnes , Norway.


Vi har vår butikk i Langgaten 2 vi er kanskje den eneste i. LÅVEN ANTIKK OG AUKSJONSHALL. Se Sandnes hoteller på kart. Kom i gang med budgivning eller salg på Catas Antikk sølv auksjon (britisk og irsk). På auksjon denne uken: En George III creamer. Informasjon og betingelser for våre auksjoner og kjøp innen.


Antikviteter i Sandnes , Stavanger og Jæren i Rogaland. Bent Lundsrud as Auksjoner. Retro antikk og samlemesse. By på kunst på vår nettauksjon og gjør et kupp i dag. Rask levering til hele landet.


Ellers foregår de fleste. Konkursbo blikkenslagerverksted med utstyr og varelager selges fra Mo i Rana. Stort utvalg, kr - i startbud. Se bilder ved og klikke på auksjonsliste og bilder auksjon på venstre meny. Bedriften ble startet den 13.


Hos auksjonshuset Lauritz. Nettsiden er fri for kommersiell reklame og tjenestene er gratis i. Vi annonserer kommende auksjoner på denne siden. Om du ønsker, kan du registrere deg på denne LINKEN, og få varsel på epost straks vi legger den ut. På oppdrag fra bobestyrer holdes auksjon over Hedmark Bygg og Eiendom as.


Sandnes antikk og auksjon

Auksjonen ligger ute som NETTAUKSJON fram til torsdag 25. Ja alt vi finner av salgbare ting i hus rundt omkring eller som oppdragsgiver leverer til auksjon. Tømming og rydding av leiligheter og hus,. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Vi har for yeblikket ikke planlagt nr neste auksjon skal holdes.


Velkommen til auksjon på Hellerud gård på Skjetten. Vi holder nå til på Hellerud. Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner. Flott butikk med alt fra bestikk til eldre skap.


Sandnes antikk og auksjon

Mestringsenheten består av avdelinger og gir bydekkende tjenester innen rus og psykisk helse til voksne i Sandnes kommune. Arbeidsplassene i Mestringsenheten skal. Spennende auksjoner på antikvariske, gamle og sjeldne bøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.