mandag 6. juli 2020

Pharma restaurant fredrikstad

Hent selv eller få levert på døren. Prøv vår Lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter i dag! Fra restauranten nyter du utsikten mot elva og bryggepromenaden. STUE er vår restaurant.


Komplett restaurant med ekstra godt utstyrt kjøkken. Maten er tilberedt av kokker som brenner for å levere gode smaker og spennende produkter. Vi ønsker hjertelig velkommen til vår greske restaurant nederst på bryggepromenaden.


Siden oppstart har Mother India representert det indiske kjøkken med fokus på krydder og. Vi tilbyr også take-away! Som gjest på Scandic City får du også på all mat i våre to restauranter ! Mottar du ikke bekreftelse, vennligst ring restauranten.


Pharma restaurant fredrikstad

For booking av bord til flere enn personer må du sende mail eller ringe. Bläddra bland Internationellt i Pharma Kjøkken. Restauranten ligger midt i sentrum og kan skryte av sin koselige. Fredrikstad Blues og Jazzklubb flytter sin lørdagsjazz til Havnelageret!


Fra bryggepromenaden over gangbroen. CHANG CHENG RESTAURANT Storgata 14. Sunn, rask, og rimelig mat som passer i tiden midt på Stortorvet. Divan server delikat sannhet av orientalske retter fra ekte tyrkisk kjøkken.


Nede ved den flotte bryggen finner man et yrende uteliv med kule konserter og om sommeren. Stedet du kan spise autentisk tyrkisk mat. Hver rett er tilberedt med ferske ingredienser og er håndlaget med forsiktighet. God mat, rask servering og romslige lokaler - Vi garanterer en god spiseopplevelse!


Phønix Selskapslokaler fremstår som unikt, preget av tradisjon og eksklusivitet. Her vil du oppleve en atmosfære som både gir ro og inspirasjon. Pizzanini er en populær restaurant midt på bryggepromenaden som tilbyr pizza, småretter, salater,. Velkommen til Mother India! Unn deg en kulinarisk opplevelse i en hyggelig atmosfære av tandoor og krydder.


Velg fra vår meny og bestill take away for levering! En av byens absolutt beste beliggenheter, stor uteservering og lune lokaler. Kom Heim til et mangfold. Utmerket lag og musikk vil være en hyggelig atmosfære i restauranten.


I sommermånedene vil restauranten være åpen for egne arrangementer,. Lakseeventyret skjedde ikke over natten, og det var ingen tilfeldighet. FREDRIKSTAD (VG) Tarik Elyounoussi. Best å spise: En hamburger på O. Frutti di Mare på Pharma ,. Vi leverer sushi med ferske råvarer av høyeste kvalitet - hver gang. Bygget skal da ha vært så nytt at en kunne risikere å sitte fast i fersk maling og lakk.


Pharma restaurant fredrikstad

Tradisjonell sushi med asiatiske smaker. Vi serverer også grillet kjøtt og fisk fra vår robata. Bestill pizza med utkjøring fra et lokalt pizzeria på JUST EAT.


Her finner du en suvenir, postkort, frimerker og et bredt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.