onsdag 10. juni 2020

Spikerplugg betong

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Spikerplugg betong

Norges Billigste Priser? Med spikerpluggen fester du enkelt regler,. VIDEO: Skal du montere noe på murverk eller i betong , f. For lettere innfesting i betong. Når spikeret slåes inn, ekspanderer pluggen og presser seg mot borhullets vegger. Versjon i rustfritt stål Afor anvendelse i fuktige rom - og.


Plugger kan du trenge når du skal feste noe med skrue eller spiker i f. Ekspansjonsplugg og spiker til feste i betong og murverk. Søk produktnavn eller artikkelnr. Bor hull gjennom festeobjektet og inn i betongen. Slå deretter pluggen inn med hammer. Forsenket spikerplugg uten krage med formontert skruespiker.


Spikerplugg betong

Spikerplugg er en praktisk plugg for all gjennomstikksmontasje. I dag er det praktisk talt bare plastplugger som brukes når man skal feste noe i forskjellige varianter av mur og betong. Spikeren er spiralprofilert og forsinket. Pluggen er av nylon og utstyrt med krage. Rask og enkel montering.


Pris: Rabatt: Antall i pakning: 1STK Antall på. For meg høres det absolutt enklest ut å leie en Hilti boltepistol for å skyte fast 48xi betongen fremfor å bruke fks spikerplugg. Det er i dag 20cm betong. Egnet til massive byggematerialer som betong og naturstein.


Spikerplugg betong

Bruksområder: Trelekter, rammer,. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Komplett spikerplugg for montering mot harde materialer som betong , tegl og naturstein. Hvis veggen er kompakt betong eller tegl kan man bruke en plugg. All innfesting i betong og massiv stein.


For spesielle oppgaver kan fargede. Gjennomgående montasje og enkel i bruk. Gir sjokkekspansjon og må ikke brukes i leca. Hei, Jeg skulle feste en skinne i betongtaket for å få skyvedørene på plass.


Spikerplugg betong

Karm- og fasadeplugg art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.