onsdag 10. juni 2020

Porsgrund porselen dekornummer

Porsgrund porselen dekornummer

Her finner du alle våre butikker. Vi har et stort utvalg produkter. Beste Priser Med Handlesmart! Frem til tidlig 80-tallet var det vanlig med dekornummer og de. Selges av gullklompen fra Ølen.


Porsgrund stavhank kanne. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris. Geberit operates as an integrated group with a very. Finn de beste prisene på nettet. I Auksjonshallen finner du gode bruktkjøp på porselen og andre antikviteter.


Eller må man få tak i katalog fra fabrikken? Tidlig PP uten stempel, kun dekornummer 02og bokstaven R, Personen som dekorerte gjenstanden. Hanekam Kaffekanne kun merket med dekornummer. Gammelt porsgrund porselen.


Porsgrund porselen dekornummer

Liten fugl av porselen , med hvitt bryst, blå dekor på nebb og f. Det er nok fra 60-tallet, tenker jeg. Ibsenbyste i porselen på teaksokkel med påskrift foran på porse. Forumet for samlere av keramikk, porselen , krystall, glass og pyntegjenstander.


Begge deler i meget bra stand. Koppen merket med dekornummer 979. SE ALLE PORSGRUND GLOW LØSNINGER. Nydelig kaffeservise fra porsgrund porselen til personer. Viss eg ser rett er det ei stavhankkanne.


Nummeret er eit dekornummer. Har rydda på hytta, og tatt med meg en hel haug gammelt porselen og fajanse, men noen av stemplene kjenner jeg ikke. Jeg viser her et stort utvalg av PP bilder av Anne Marie Ødegaar Jan Harr, N. Ble brukt etter brann på fabrikken, som gjorde at produksjonen av serviser måtte. Stavangerflint lysebrunt stempel Troligt det første stemplet fra 19til år?


Kanskje vil du finne porselen som vekker gode minner? Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Porsgrund porselen dekornummer

Les mer om hvorfor servisene er så populære. I fabrikkens lokaler finnes både et stort fabrikk-utsalg og det er anledning til å se produksjon og dekorering av porselen. Bredt utvalg Vegghengt toalett, gode priser og rask levering! JESSHEIDerek Schei har solgt porselen som kan stamme fra NS førerskole på Jessheim.


For Romerike Folkehøgskole er saken et mysterium. Liste på alt porsgrund porselen kopp Fra Gadyet. Det forteller mye om hvor høy status det materialet har hatt i. Svak relieffdekor oppe og på fot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.