onsdag 10. juni 2020

Pannestekte småpoteter

Slik lager du pannestekte poteter. Mange opplever at potetene blir ihjelstekt utenpå og rå inni når de tilberedes i stekepanne. Nøkkelen til å lykkes er å bruke. Ovnsbakte småpoteter med krydder (foto frukt.no) Til denne oppskriften kan man bruke både Gulløye Småpotet og Mandel Småpotet eller andre små poteter.


En bit og jeg ble hekta! Jeg har fått en aldri så liten crush på ovnsbakte poteter. Ovnsstekte poteter passer til alle typer stekt kjøtt. Serveres gjerne med litt aïoli til å dyppe potetene i. Grillet biff med pannestekte poteter og feta-vannmelonsalat Været denne uken har bare P-E-R-F-E-K-T til å grille i. Sol og vindstille, kan det bli bedre?


En litt drøy påstan jeg innrømmer det. Men jeg synes dette er verdens beste ovnsbakte poteter, og ting som kan synes som unødvendige detaljer. Du vet helt perfekte ovnsbakte poteter? Vet du hvordan du skal få det til?


Pannestekte småpoteter

Oppblåste mandelpoteter med limesalt. Stekt Pimpernel med rødløk , chili og ingefær. Pannestekte rotgrønnsaker, tomatsaus og potetmos.


Beef tenderloin, 1grams Pumpkin chutney, fried mushroom, spinach,. Glaserte småpoteter med epler - varm Brø smør og lefse Pris: 43- pr. Vask og skjær poteter i båter, vask og skjær aubergine i skiver. Nusfjord Rorbuer, Ramberg, Norway.


Et av Norges eldste og best bevarte fiskevær. Server den pannestekte torsken sammen med ertepurè, poteter og gulrøtter. Servert med hjemmelaget remulade, syrlig råkost og småpoteter.


Mørt viltkjøtt fra Vilteksperten som serveres med bakte småpoteter , pannestekte grønnsaker med honning fra Bjørka, madeirasaus og sprø potetlefse fra Utvorda. Sprøstekte vårruller og pannestekte dumplings med svinekjøtt og scampi. I går serverte jeg dette sammen med pannestekte småpoteter og rosenkål. Oppskrift kommer i boken!


Pannestekte småpoteter

Bressert elg fra Hell med jordskokkpuré, skogsopp og rødvinssaus: Fisk. Personlig damper jeg pinnekjøttet i et juleøl uten for mye bitterhet. Som rist i bunnen bruker jeg mandelpoteter. Potetene får en fantastisk smak når. Her gir den mengder av smak til risottoen – perfekt til den pannestekte laksen.


Lammecarré med ertepuré, honningsglaserte persillerøtter og småpoteter. Deilig kremet suppe av rotselleri, servert med pannestekte kamskjell, sprø pastinakk, og persilleolje Celerysoup, pan fried scallops, chips of parsnip and herb salad. Norske mattradisjoner er som naturen langs vår langstrakte kyst – preget av renhet, egenart og variasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.