tirsdag 14. april 2020

Tørkeskap til fisk

Tørkeskap til fisk

Sammenlign pris med oss! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vestnes Produkt Tørkeskap. Dette hlet nye produktet som vil gjør all tørking av fisk og spekemat enklere og tryggere.


Kjøtt: Skjæres opp i tynne skiver og tørk det i komfyren, helst varmluftsovn, evt. Her vil det også komme noen oppskrifter på diverse røykt kjøtt og fisk pluss litt annet. Til å henge opp fisken eller annet på,. Er tørkeskap å anbefale?


Ser på sidene til Asko nå, der står det at et skap kan ha en kapasitet på kg klær. Er ikke dette veldig lite? Tørking av mat til langturer trekker ganske mye strøm og øker strømregninga til.


Tørkeskap til fisk

Torsken henges på hjell mens det ennå er snø på bakken, fra februar til mai. Snøen beskytter mot insekter og hindrer at det går bakterier i. Lurer på om noen har noe godt alternativ til. Du kan tørke kjøttet i stekeovnen på lav varme men jeg har laget meg et eget tørkeskap som.


Perfekt til å henge spe. Sana Bona er Excalibur dehydrator sin representant i Norge. Vi lagerfører ulike dehydratorer (mattørkemaskiner) og utstyr til denne. Som en ser så er det laget til luke for å få inn kjøtt og fisk til rister, eller oppheng. Under har jeg laget en liten luke som jeg bruker til å bytte ut.


Hjemmelaget Spekeskinke er noe helt annet en det du kjøper ferdigpakket i butikken. Det krever at du har en egnet plass og henge det til tørk, men enkelt er det. Vurderer å kjøpe et tørkeskap til å ha i yttergangen da jeg begynner å bli lei av at ungene drar med våte sko, votter, regntøy osv. Ha derfor et øye til prosessen hele tiden.


Råvarene kan legges ut på en ramme av hønsenetting slik at det og kommer luft til under. Fisk tørkes feks som tørrfisk over hjeller. Når det gjelder urter til fisk er det nesten umulig å gi et godt svar på det fordi fisk er så mangt. Ulike fisker har ulike smaker og ulikt fettinnhol. Et supert røykskap for røyking av fisk og kjøtt Skapet er tenkt brukt i kombinasjon med Holmsmoker til både varm- og kald-røyking.


Men det har et varmeelement. Eget kammer for opptenning av røykespon gjør att vi kan både varm og kaldrøyke fisk ,. Kan også brukes som grillskap eller til bakte. Fisk er ikke den mest intelligente skapninger ,. Fest den ytre kanten av kjeglen til wire loop med gris ringer og tang.


På vei til Norge i Container nå. Flott, stort røykskap for røyking av fisk og kjøtt. Like ved hyttene ligger en sløyebod hvor en sløyer og fileterer fisk , der finner du også tørkeskap for. Du kan bruke en vanlig grill til å varmrøyke fisk , ja. Da må du ha en grill med lokk, og legge grillkull i ene halvdelen av grillen.


Tørkeskap til fisk

Nisjemetall AS produserer i rustfritt stål skreddersydde traller og rister til bla. Røykeskap - Elektrisk Røykeri. Smart oppbevaring i gangen, ikke minst plassering av sko, er en kjent problemstilling. Klærne skal også ha mulighet til å tørke.


Les og lær hvordan du salter og speker spekeskinke og fenalår til hjemmelaget spekemat. Vi forklarer også hvordan du skjærer ut isbeinet. Basert på erfaring kan det legges inn resepter for ulike tørkeprosesser til ulike typer fisk.


Røyking eller røking er en gammel tilberednings- og konserveringsmetode for kjøtt og fisk. Røkt mat får en særpreget røyksmak som mange liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.