torsdag 12. desember 2019

Innebygd badekar

Innebygd badekar

Hurricane Spabad er bakteriefritt. Enkelt renhold med såpe og svamp. God massasje i skuldre og nakke. Dype kar med ergonomisk design. Få mer badeglede og helsegevinst.


Les mer inne på nettsiden. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper. Nyt et bad i ditt eget badekar ! Gustavsberg tilbyr fleksible løsninger for et hvert ønske og behov. Her kan du se vårt utvalg av badekar ! Hvis du ønsker å gi baderommet en litt mer eksklusiv følelse, kan et innebygd badekar være løsningen.


Tenn stearinlys, demp lyset og senk deg ned i det behagelige, varme vannet. Her inne er det ingen som forstyrrer deg. Ingen skrikende unger eller sportsidioter. Vi fører badekar i mange.


Innebygd badekar

Enten du velger et frittstående badekar , et som er innebygd eller et. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste. Badekar finnes i utallige former og utførelser.


Enten man vil ha et frittstående badekar med rette linjer, eller et buet hjørnekar med bobler,. Skal i gang med full rehab av bad. Hva er for og i mot med å velge innebygd badekar kontra.


Et perfekt innebygget badekar du kan synke nedi. Nesten alle badekar kan bygges inn, men disse karene er skreddersydd for innbygging. Dersom du har et innebygd badekar , bør det være en inspeksjonsluke med lufteventil i innbyggingsveggen slik at du kan komme til sluken hvis avløpet tilstoppes,.


Finn ditt produkt i vår nettbutikk. Sammenlign pris med oss! Et innebygget badekar glir inn som en del av baderommet. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Innebygd badekar

Vi har stort utvalg i badekar i mange design og utførelser. Vikingba God pris, gratis frakt og kvalitet i alle ledd. Frittstående kar, innbyggingskar, hjørnekar, boblekar m. Fri frakt og lavprisløfte! Ta kontakt om du ønsker et nytt design til ditt baderom. Se her hvordan du gjør det.


Abonner på vår kanal for å se.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.