mandag 6. april 2020

Menu fungi hylle

Finn lamper, hyller, stoler m. Oppbevaring til lave priser. Gratis frakt og levering innen dager! Stilig vegghylle, designet av den norske duoen Gridy, inspirert av skogens tresopper.


Hyllen er en fin måte å utnytte. Denne lekre hyllen er designet av Gridy for Menu. Designet er inspirert av naturen, hvor tanken er at den skal minne om soppene som vokser på et tre. Plassbesparende hylle som passer perfekt for hybel og mindre leiligheter.


Fungi hyller fra Menu er designet av det norske designstudioet Gridy. Inspirationen til hylderne kommer fra de svampe man finder på træerne i skoven. Gridy er en enkel men meget funktionel hylde.


Menu fungi hylle

Køb Design til din Bolig her. Gi rommet ekstra personlighet med en av våre hyller. Mål: H: x B: x D: cm. Fin og dekorativ svævehylde fra Menu. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Den norska designerduon. Sammenlign priser og læs anmeldelser af menu gridy fungi hylde møbler. Klik her og find den bedste pris nu!


Menu fungi hylle

Husk å velge både konsoller og ønskede hyller i menyen under. Vakre småhyller som flere sammen i gruppe er ett flott dekorelement på veggen til små utstillinger. De kan også fint brukes alene.


De store er fin å bruke. Fynda den till ett pris på 4kr hos oss på Roomly. Smarte Gridy Funghi hylder fra Menu , der er inspireret af naturen. De vil pynte i hjemmet enkeltvis eller i kombination.


Menu fungi hylle

Find flere fine hylder på Livingshop. Scandinaviandesigncenter. Smukke hylder fra Menu i et enkel og elegant design der passer ind i enhver boligindretning.


Hylden passer ind i ethvert hjem og er smuk at have hængende. Vis produkt Wire hylle - Liten - Ask. Moodings giver altid FRI FRAGT på alle ordrer til DK. Pynt den med fra bøker, en grønn plante,. En smart hylle i stål med et flott og tidløst topp plate.


Hylder i sort massiv ask. Dekorativ, enkel og funktionel. Gridy Fungi Shelf er en fin vegghylle i tre med et tydelig nordisk. Se alle varianterne fra Menu på Livingshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.