mandag 10. februar 2020

Lysfat høst

Samle dine skatter og favoritter, og lag et vakkert uttrykk på et lysfat. Black design har mange typer fat i forskjellige materiell, størrelse og farger. Her finner du fat til kubbelys. Fatene kan også brukes som serveringsfat, glassunderlag eller til å sette sammen dekorative stilleben med vakre ting og minner. Serafina lysfat med kongledekor.


Et lysfat er dekorativt og stemningsskapende.

Få ideer til å dekorere, dandere og sette sammen lekre lysfat her! Dekorativt som lysfat , serveringsfat eller til å samle vakre ting i fine stilleben. Pynt lysfat med blomster på måter – enkelt, raskt og nesten gratis. Du behøver slett ikke ha favnen full for å pynte med blomster.


Tirsdag allerede og bittelitt snø i luften, herlig. Her er mor syk og holder sengen, feber,vondt i kroppen, hodet ja en høst influensa. Mitt lysfat består kun av tre store kubbelys plassert på et enkelt fat av tinn og dandert med lerkegrener. Høst og mørketid er lik levende lys og fyr i.

Høst er jo definitivt tida for innekos med levende lys tent i hver en krok! Og da passer det jo bra med litt nytt på lysfatet på spisestua. Lekre vaser, lysfat , lysestaker og lysholdere er et must i ethvert selskap.


Finn dekor til et selskap, pynt til hjemmet og flotte gaver her. Robuste lyslykter ved inngangsdøren gjør seg godt både når det er høstferie og utover resten av høsten og vinteren. Fabelaktig lørdagskveld til deg. Naturens egen julepynt i Orangeriet.


Kommer også i en større størrelse. Nydelig rundt fat i krom. Vaser og blomsterpotter. Lysfat Klar og lær, Ø cm. Jeg har fått spørsmål om jeg ikke kan lage et lite inspirasjonsinnlegg til hvordan man kan sette sammen lysfat ,. Finaleplass - Bare tilsett en.


Kjempefin over spisebordet eller salgonbordet. Passer til kubbelys og telysholdere i opp. Vi entrer høsten for fullt og med høsten følger innekos med levende lys. Lys i alle former og fasonger, i lysestaker og på lysfat i husets koselige kriker og kroker.


Lekkert lysfat med stålbase og ramme i eik,.

Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst , vinter og vår. Enhver interiørinteressert og interiørblogger med respekt for seg selv har lysfat. Så når jeg følte meg litt i høst -humør, var det bare å ta.


Et stort lysfat er også er god ide til hvordan man kan bruke et rundt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.