mandag 10. februar 2020

Kidkraft seng

Finn all oppbevaring du trenger. Spar penger på våre kampanjer. Alt du trenger til kontoret her. Alltid lave priser og et stort utvalg! Interiør, møbler og pynt på nett.


Gratis frakt over kr 200!

Sov bedre med en ny seng. En kjempemorsom og original juniorseng fra KidKraft. Med denne brannbilsengen blir overgangen fra barneseng til vanlig seng en hel del mer gøyal! Vi leverer barnesenger fra Kidkraft. Senger med flott design til lav pris.


Bestill i dag og vi sender i hele Norge. Stort utvalg av senger fra Kidkraft. KidKraft Juniorseng Dukkehus er en detaljert seng som gjør det enkelt å sove i en større seng.

Søt Kidkraft seng med dukkehus i enden selges. Senga passer fint for barn opp til 4-års alder( eller lenger såklart, kommer an på barnets lengde). Overgangen fra sprinkelseng til en vanlig seng er spennende for alle barn. Med trygt og solid design, gjør denne nydelige barnesengen overgangen så behagelig som mulig. Spennende seng med dukkehus.


Hjelper barna med overgangen fra babyseng til barneseng. Seng og dukkehus i ett, noe som passer både til leker og søvn. Barneseng - Propellfly - Kidkraft. Princess Castle - Kidkraft. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


KidKraft lager høykvalitets barneprodukter i treverk, og er mest kjent for sine utrolig flotte og detaljerte dukkehus og lekekjøkken. Kjøp Juniorseng, Racecar på nettet. Du finner også andre Møbler produkter fra KidKraft hos Lekmer. Unge piloter vil elske denne kule sengen fra KidKraft.


Sengen er laget av MDF, og leveres flatpakket. Tenk å kunne sove i sitt eget fly! Barnebarnet mitt har ikke fått sin egen seng enda, så hun ligger da i mamma og pappaen sin seng enda.

Vi gir deg mulighet til å prøve sengen hjemme hos deg selv i 1dager. Se beste pris på KidKraft Racerbil Juniorseng. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


KidKraft Børneseng Prinsesse - en yndig seng , der egner sig perfekt til barnets overgang fra tremmeseng til en almindelig børneseng. KidKraft Fire Truck Toddler Juniorseng er en totalt fantastisk børneseng, som passer til små brandmænd og alle andre børn, der bare vil have en rigtigt spændende. Gjør overgangen fra barnesengen enkel,.


Chicco Next2Me er babyseng som kan monteres inntil foreldrenes seng , eller stå for seg selv. Tilbehør til sengen Vi har alt du trenger av tilbehør til sengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.