mandag 6. januar 2020

Interiørtips farger

Trenger du hjelp til å pusse opp? Selv om flere av oss begynner å eksperimentere med flere farger. Interiørtips Innendørs Hele hus, leiligheter og hytter Rom for rom. Ta årstidens farger inn i stuen! GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått.


Fargeekspertene anbefaler derimot å styre unna denne i hjemmet.

Ta en arkeologisk utgraving i sengetøyskuffen, og behold kun dynetrekk og putevar som passer sammen i mønstre og farger. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. De viktigste fargene i år vil spenne fra de rødbrune nyansene, via fersken- og gylne nyanser, og over i de grønne fargene.


Prøve en ny farge hjemme i år! Hvilke farger du velger i hjemmet skal ha mye å si for både trivsel, velvære og humør. Charlottes interiørtips.

Ekspert på fargepsykologi og fargesymbolikk, forteller at er det spesielt. Stadig blir nye trendfarger presentert. Den hvite, minimalistiske stilen som har rådet over lengre tid er på vei ut.


Inn kommer blant annet årets farge , rosa, som er mye mer enn bare prinsesser og det. Snart klart for en ny runde med Tid for hjem på TV2. Vi har vært så heldige å få Kjerstis Bergesens beste interiørtips ! Alle har vi et forhold til farger , noen må tenke litt på det.


Spesielt ungdomsgenerasjonen nå, som er oppvokst uten farger ,. Slipp deg løs med farger hjemme. Her er den enkle løsningen på å treffe riktig! Kvalitet, mørke farger , ull, lær, fløyel, funksjonelt, back to basic, klassikere som kaffetrakter, gamle trillekofferter og slitte lærkofferter,.


Hvis du har malt riktige farger på veggene, vil potensielle kjøpere på visning lettere kunne forestille seg å bo akkurat der, mener hun. Nå er det ingen nyhet at jeg liker pasteller og varme farger ,. Kom gjerne med flere interiørtips som denne,. Fem interiørtips som gir stua et. Vær litt vågal og test ut farger du kanskje ellers ikke har turt å prøve. Husk at mørke farger får ting til å virke mindre, mens lyse farger får rom til å virke store.


Det er bare fantasien som setter grenser!

Tilfør tekstur og farger i hjemmet - Vi har funnet de fineste teppene! Klassiske interiørtips til stuen. Ikke alle møbler passer like fint inn i en liten stue og enkelte farger kan gjøre stua mindre enn den er. Lyse toner og romdeling.


Hele norges interiør – og møbeldesigner Halvor Bakke deler noen av hans interiørtips. Interiørideer, interiørtips , interiør inspirasjon, gjør-det-selv, vær kreativ-spar penger, før og etter bilder, oppussingsprosjekter mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.