torsdag 5. desember 2019

Interiør stue farger

Sjekk utvalget i vår nettbutikk! Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Både såkalte greigetoner, og dempede blå- og grønne farger er beroligende. I stuen kan du leke deg mer med farger ,. Interiør i stua Nå er det dette som gjelder Og nei,.


Det snakkes stadig om hvor mye mer fargeglade vi har blitt,. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.


Når vi velger møbler og materialer til stuen , bruker vi mye tid på farger. Norske stuer er mer aktive enn noen gang. Informasjonskontoret for farge og interiør. Gule nyanser kan gi sol og varme til nordvendte stuer.


Interiør stue farger

Gjør stuen klar for høstkos med nye gardiner og pynteputer. Pynt opp med telys og varme pledd i sesongens farger. Blake-kolleksjonen fra Ashley Wilde består av geometrikse mønstre og sterke farger. Tid for hjem skaper lun stemning med varme farger.


Barbro har lang fartstid innen interiør og farger. Skal du gjøre noe nytt i boligen din? Her finner du masse inspirasjon til farger , møbler og smarte løsninger. Rask, enkel, lett å bruke.


Farger - det vanskelige valget! Skal jeg velge lyse eller mørke farger ? Under finner du noen gode artikler som. Men hva er det egentlig som gjør farger. Varme og kalde farger har betydning for hvordan vi opplever interiør. Legg et mønstret gulvteppe i dype nyanser der hvor du har lyst på litt mer liv og farge , enten det er i stuen ,. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som. Slipp deg løs med farger hjemme. Hos Kid har vi alt du trenger av interiør til stuen. Her er den enkle løsningen på å treffe riktig! Se utvalget og kjøp på Kid.


Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge ! Er veldig glad i grå-toner. Fine farger begge disse to du har funnet frem her. Det kommer til bli kjempefint i stuen :) Er enig med deg i at kalk-grå kanskje kan. Lyst å oppdatere stua , men trenger inspirasjon? Se våre inspirasjonsbilder for en stue med herlig interiør i sesongens farger og stoffer.


Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Interiør stue farger

På stua har vi først om fremst fikset veggene. Innred med monokrome farger og grafisk interiør En tydelig trend nå er å male rommene i en monokrom palett, og møblene skal ha skulpturelle former. Bolig og interiør Slik innreder du med farger.


Det kan være vanskelig å finne de rette fargene på stua siden den brukes til så mye forskjellig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.