tirsdag 23. juli 2019

Industrivaskemaskiner norge

SLITESTERKE INDUSTRIVASKEMASKINER. Våre maskiner tilvirkes av ALLIANCE INTERNATIONAL BVBA som er verdens største produsent av vaskeriutstyr og selges i Norge. Teijo Norge AS holder til i Lier hvor vi har hovedkontor, med salgsavdeling.


Våre hovedprodukter er delvaskere - industrivaskemaskiner og anlegg,. TEIJO industrivaskemaskiner og anlegg for. Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.


Plassbesparende oppstilling Vask-tørk-søyle. Med et enkelt knep sparer du plass og kombinerer kapasiteten til to maskiner på plassen til kun en maskin. Velkommen til selskapet som i mer enn år har påvirket hvordan mat tilberedes og serveres profesjonelt. Vår forhandler i Norge , Storkjøkkensenteret, er et.


Industrivaskemaskiner norge

Få tilbehør med på kjøpet. Les mer om kampanjen og la deg. Truckdeler har gode avtaler med mange ulike leverandører.


Det betyr at vi kan tilby deg et stort utvalgt av produkter til en god pris. Ta kontakt med oss i dag for. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


DSI Systemer AS - Nye og brukte maskiner, service og vedlikehold innen vask, tørk og betalingsløsninger. Hvilken vaskemaskin skal jeg velge? Det finnes forskjellige typer av modeller men i Norge er vi mest vant til den frontmatede modellen.


Konkursbo blikkenslagerverksted med utstyr og varelager selges fra Mo i Rana. Brugte industrivaskemaskiner og industritørretumblere til ethvert formål herunder bl. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Industrivaskemaskiner unike treff Ipso Norge AS. KEN tilbyr skreddersydde løsninger som dekker mange ulike behov for vaskeutstyr i mat og.


Få hjelp til å velge det rette produkt. Ken Norge AS erfarne medarbeidere hjelper gjerne med å finne det riktige produkt. Vi leverer utstyr og anlegg for behandling og innsamling av avfall. Maskiner og forbruksmateriell som gjør deg i stand til å sette ditt preg på ting. Kokeplater, industrioppvaskmaskiner, industrivaskemaskiner ,. Nordic Supply System AS.


Skala Prosessteknikk AS. Alt fra industrioppvask, til industrivaskemaskiner. Utviklet og designet av Verdi Media Norge As.


Derfor leverer vi renholdstjenester av høy kvalitet, og yter den service som dekker kundens behov. Dette gjør vi med utgangspunkt i Fredrikstad. Jako er den største totalleverandøren av maskiner og utstyr til den norske vaskeribransjen. Vi utfører også service og har fullt reservelager av slitedeler til.


Klikk her for å se data om dette nettstedet. Kontakt vår serviceleder Kjell Magne Reite på tel. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 2. Kjøp reservedeler direkte fra Electrolux for støvsugere, kjøleskap, kaffemaskiner, luftrensere, osv. Med ny daglig leder skal selskapet føres videre i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.