onsdag 19. juni 2019

Vareautomat

For oss er ikke en vareautomat kun en enkel maskin som kan levere brus og drikke. Våre vareautomater kan benyttes til så mye mer. Dette skyldes teknologien EasyFlex. I en stresset hverdag som det kan være på ett akuttmottak er en vareautomat helt supert!


Lillian Olsen, Sykepleier akuttmottaket.

Bestemte produktgrupper vil treffe effektivt i en ubetjent vareautomat på riktig lokasjon. Om du ønsker å selge drikke, snacks, mat eller non-foo så har du muligheten med vendingmaskiner fra oss. Alle våre vendingmaskiner er.


Necta Melodia snacksautomat. Fordelene med å ha en vareautomat er mange, under nevner vi noen av dem. Maskinen kan betjene kunder utenom stedets åpningstider.


West Facility Management AS tilbyr leie av kaffeautomater med service samt vareautomat er hvor vi selskapet står for påfylling av mat, drik.

For en enklere, sikrere og mer lønnsom distribusjon til brukere av personlig verneutstyr tilbyr vi vareautomat. TESS Uptime er låste og flyttbare vareautomat er for utskutt lagring plassert der brukerbehovet finnes. Uttak med personlig kodekort og elektronisk forbindelse til.


Liten FAS vareautomat selges. Denne har vekslende myntinnkast. Det er mulig å montere kortleser, mot tillegg. Autocrib vareautomat – reduser lagerkostnadene – forbedre produktiviteten – effektiviser driften i selskapet. Om du ønsker å tilby drikke, snacks, mat eller non-foo så har du muligheten med et godt utvalg av vendingmaskiner fra oss.


Vareautomat til din bedrift. Vi har nå Brusautomat til salgs innen torget. Finn beste pris på Rubrikk. MD er ikke en erstatning for matpakka, men et supplement som gir ungdommen det påfyllet de trenger for å holde det.


Beregnet for veggoppheng. Enkel betjening og endring av priser. Qualeaty sunne vareautomater.

Shopper er en moderne vareautomat med stilig design som er spesial utviklet for å innfri krav og behov for å kunne servere mat timer i døgnet. Ombyggingen er ferdig i løpet av. Flere bruksområder, deriblant Adgangskontroll, kaffebar og vareautomat m. Spesifikasjoner for kantineløsning: Støtte for kantinekort,. Nyt den gode kaffen på arbeidsplassen med Jedes kaffe- og drikkeautomater.


Sjekk vårt store utvalg av kaffeløsninger i dag! Betalingsterminaler til ubetjente salgssteder, automater, kantine og arena. Totalleverandør på kortsystemer.


Se våre betalingsløsninger og kortterminaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.