torsdag 13. juni 2019

Naftalinkuler

Har de ikke inne så be dem bestille. Bruker dette mot mus i garasje og uthus. Gjemnes: Kjerringrådet om å bruke møllkuler – naftalinkuler på fagspråket – for å holde uønskete katter, insekter, mus og rådyr vekk fra.


MEN den lukter så fryktelig naftalin kuler. Mathisen - En garantert måte å bli kvitt mus. Naftalinkuler er veldig effektivt. Bruk spekpølse i musefella!


Jeg har alltid brukt naftalinkuler i hagen, det har funket helt perfekt. Jordrotter og mus skyr lukten av dem. Men nå er det jo ikke mulig å få tak i dem lengre,. Resultater fra søkemotorer!


På min side vil du få oversikt over tidligere kjøp, varer du abonnerer på og tilbud fra kundeklubben. Du kan også lagre adresser for. Vi kommuniserer elektronisk med våre kunder. Meld deg på og du vil motta fine artikler, gode tilbud og andre nyheter! Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner.


Få varene tilsendt eller hent i et. Kontaktinformasjon for Jernia O. Sondresen Skien, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Skadedyrbutikken AS er norges største skadedyrbutikk på nett.


Naftalinkuler

Hos oss får du som kunde gratis support, råd og veiledning. I gamle dager brukte de naftalinkuler i klesskapene for å holde møllen borte, og så la de inn pors for å fjerne lukta av naftalin. Husker dere naftalinkuler for å hindre møll i klerene.


Vi har prøvd hele naftalinkuler , naftlinkuler løst i vann og knuste kuler. Resten av vidundermidlet står ubenyttet i garasjen. Har inntil nylig benyttet naftalinkuler (møllkuler) til bekjempelse av skadedyr i mine. Nja, de försvinner med tiden om man joxar mycket i huset och sånt, har tänt etc. Man kan ju slå ihjäl de.


Jeg var plaget av vånd i hagen min for et par år siden. Fikk et godt råd av min mor:- naftalinkuler (møllkuler). Så jeg stormet av gårde til apoteket,. Det er litt tallsminner i disse fargene ! Puttet noen kuler i hullene til jordrottene.


Hvor kan man kjøpe naftalinkuler ? Produktnyheter, tjenester og tilbud. Kvalitet, kunnskap og service. I eimen a’ naftalin gikk brødrene en runde på golvet for å få oversikt over det som kunne passe,.


Fargehandel med tapet, hobby og. Aviser som ennå lukter trykksverte, men ikke er så nye at de smitter av, er et godt vernemiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.