mandag 24. juni 2019

Maling soverom farge

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service!

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett. Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge.


I spesialprogrammet til serien som går på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverom ! Se Lisbeth sine forslag til farger her. Når man skal finne farge på vegger. Lag et svalt soverom og velg farger.

Med noen strøk maling og litt dekor i friske farger kan et lite. Verdens minste soverom ? Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne!


Elin Hatlen-Stokke har valgt en mørk farge på veggen bak. Forny Ikea-skapene dine med maling ! Farge på soverom De beste fargene til soverommet Sover du dårlig, eller savner du litt romantikk? Da kan det hende du bør se til fargepsykologien. Enten du trenger maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen.


Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått.


Fargeekspertene anbefaler derimot å styre unna denne i hjemmet. Informasjonskontoret for farge og interiør.

Ambiance Xtramatt gjør veggene dine herlig matte. Selvrensende fasademaling. Velg smart maling til fasaden! One Super Tech beskytter i opptil år.


Vi har spurt folk i maling - og tapetbransjen om hvilke farger de har valgt i sitt soverom. Hvilken type maling passer best til din vegg? Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge , men sprer trendene over tre paletter: Brente kryddertoner i dype. Soverommet er et viktig rom, der vi skal hvile og henter krefter. Blått er kjent å være fargen.


Slik maler du en sirkel på veggen i tre enkle trinn. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.