torsdag 6. juni 2019

Hylle bad ikea

Kjøp hylle bad hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Gi rommet ekstra personlighet med en av våre hyller. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Trenger du hjelp til å holde baderommet ryddig?

Vi har praktiske oppbevaringsmøbler til badet. Velg mellom underskap, overskap og hyller i mange ulike stiler. Se våre baderomshyller i ulike designer, størrelser og farger! De hjelper deg å få orden på tingene du trenger, og holder dem innenfor rekkevidde. Hos IKEA finner du baderomsinnredningen som får deg til å smile om morgenen.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram? Få orden på alt sammen med hyller. Trange bad trenger smarte løsninger.


Løsningen ble en Ivar- hylle fra Ikea som de bygget om. Den ble plassert i bakkant av toalettet,. Vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller.


Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Hos MAXBO finner du en mengde hyller og kurvsett i forskjellige utforminger. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg. Finn vegghyller med spennende design her.


Ikea -møbler En sofa med hyller og en skjermvegg med tre funksjoner gjør oppbevaringen til en lek. Ikea er nok akkurat slik som du kjøper. Billig, enkelt og greit nok.

Tøffe husformede hyller som f. Skjær mdf-platene i passe størrelser til din hylle. Skap fra Ikea – eller bare. Selv et lite bad kan fylles med spa-stemning og velvære. Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.