torsdag 16. mars 2017

Knaggrekke

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Til oppbevaring og oppheng av de mindre tingene i hjemmet. Du kan aldri få for mange knagger! Klarlakkert furulist med fire doble knagger i metall.


Trenger du å henge opp noe?

Vi har knagger og knaggrekke som kan henges på veggen. Stort utvalg av stumtjenere, knagger og klesheng. Stilig knaggrekke i hvitlakkert MDF med fire doble knagger i metall. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Få posten hjem til din nye adresse Tjenesten er Gratis! De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Kraftig og robust knaggrekke med annen hver kort og lang krok.


Fra kr Sammenlign Sammenlign Knaggrekke metall og tre.

Fra kr Sammenlign Sammenlign. I en knaggrekke kan du også bruke den øverste knaggdelen til å legge fra deg småsaker som for eksempel luer og skjerf. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Symphony stor knaggrekke kroker 8mm inox look. Praktisk og enkel knaggrekke med knagger fra Iris Hantverk i 1 bjørk. Denne knaggrekken passer fint i kjøkken til kjøkkenhåndkler, i gangen. Crown, knaggrekke , hvit Knaggrekke laget av metall, et dekorativt alternativ til de tradisjonelle knaggrekkene.


Knaggrekke i rø hvit eller svart høyglanslakkert utførelse med forkrommete kroker. Kan også leveres med eik- eller valnøttsfarge med matte, forniklete kroker. Multi knaggrekke i ubehandlet bjørk. Perfekt til å oppbevare ting og tang i gang, stue, vaskerom og soverom.


Fordi den er ubehandlet kan du olje, male eller vokse. Knaggrekke : Skoleknagger eller Veskekroker - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Lorry knaggrekke knagger 39- Frank knaggrekke 24- Deer krok 14- Saga krok i jern enkel 4- Klara knagg. En smart knaggrekke som tar minimalt med plass.


Krokene vippes lett ut når du skal henge opp din lue, skjerf, veske eller jakke.

Solid og dekorativ knaggrekke. Designet av duoen Afteroom. Minimalistisk, grafisk, skulpturell og sofistikert er stikkordene for denne flotte knaggrekken. Knax knaggrekke er praktisk og tar liten plass. Finnes i flere lengder og farger.


Mie knaggrekke fra Rowico gir et praktisk og stilrent innslag til gangen, fine kombinasjoner av tre og metall gir en varm følelse. Utsolgt NOK 69-Vis mer. Knaggrekke med syv lange, tradisjonelle klesknagger i forniklet stål, montert på en pulverlakkert stålprofil. Garderobeinnredning skal ivareta brukerens behov for. Med en knaggrekke har du alltid et sted å gjøre av overtøyet ditt.


Hos oss finner du smarte oppbevaringsløsninger til al slags overtøy. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.