torsdag 16. mars 2017

Hvordan skifte støpsel

Hvordan skifte støpsel

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Norges Billigste Priser? Se hvordan du skal gjøre det i bildespesialen.


Skrutrekker med avtagbare bits, støpsel , og ledningen du skal montere på. Det eneste du etter forskriftene kan gjøre med slikt utstyr er å skifte selve. Det betyr at du kan montere støpsel.


Noe el-arbeid kan du utføre selv. Slik monterer du støpsel på lamper. Og på enden av ledningen til den gamle komfyren og til stekeplatedelen er det tilsvarende støpsel. Hvordan kan dette ordnes?


Du kan skifte støpsel (pluggen på ledningen) fra den store som er der nå, til en som går i en vanlig stikkontakt. Det er den jordede ledningen du må passe på når du monterer støpsel eller lampe. Hvis du er usikker på hvordan noe skal gjøre,.


Vet du hvordan jordledningen ser ut? Folk klarer stort sett å skifte støpsel selv, mener Bjørn Sørensen,. Det som er relevant er der man kobler til ledningen med støpsel og det mangler det bilde av. Bare følg ledningen inn til. Det går ann å bytte den amp støpsel til en amp.


Det er ikke noe problem å skifte ut denne vanlige stikken med ett såkalt teknisk støpsel med tre. Hus, hage og oppussing: Har planer om å bytte ut to taklamper og kvier. Trodde jeg måtte ringe elektriker.


Get without the ads. Vi tar hele jobben med å skifte berederen. Monter en vifte på badet og få et godt inneklima. Dersom den gamle berederen ikke har støpsel ,. Gjør Det Selv viser hvordan du borer deg gjennom en vegg og installerer en vifte. Fast tilkopling i boks med strekkavlastning, eller stikk og støpsel beregnet for større effekter vil nok øke sikkerheten.


Hvordan skifte støpsel

En tilbyder av strøm vil forklare deg hvordan du går frem for å skifte leverandør. Jeg synes uansett hvordan jeg vrir og vender. Du kjøper ledning, klemmer eller skinne til å henge ledningen opp med og støpsel på en butikk som selger dette. Byggvareforretninger og Jernia pleier ihvertfall.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! For informasjon om hvordan vårt firma behandler personvern se vår nettside. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Man vet ikke hvordan kablene.


Hvordan skifte støpsel

Montere og skifte varmeovner dersom de har bevegelig ledning og støpsel. Koble eller skifte topolede støpsler i. Skru støpsel , ledningsbryter o. Noen ledningsbrytere er ikke skrudd sammen, og i stedet må dekselet bendes av med en skrutrekker e. Støpsel for tilhengerens strømtilførsel legges i en løs bue og kobles til bilens el. Har jeg ikke lov til å skifte til jordet støpsel kun for å få den til å passe? Stikkontakt er den delen som sitter fast på veggen mens støpsel er den pluggen som sitter på en. Jeg anbefalte kunden også å skifte ut lyspæreholderen.


Mange nye lamper selges uten ledning med bryter og støpsel. Udskift stikkontakt - med eller uden jord - SILVAN SilvanTV. Unsubscribe from SilvanTV?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.