fredag 26. april 2019

Torsketunger forrett

Torsketunger forrett

Kjøp torsketunger i skreisesongen og server sprøstekte torsketunger som forrett eller koserett, med en god hjemmelaget remulade og litt sitron. Skyll, rens og tørk og torsketungene. Sprøstekte torsketunger hører til norsk tradisjonsmat, og bør nytes i skreisesongen. I denne oppskriften serveres de med en hjemmelaget tartarsaus.


Torsketunger forrett

Oppskrifter for torsketunger. Torsketunger er en delikatesse som kan serveres som tapas eller forrett. Det er barnas jobb å skjære ut torsketungene. Beregn 5-torsketunger pr.


Server torsketungene som en liten forrett eller som en. Kjempegod oppskrift på panerte torsketunger servert med chilimajones. Vi anbefaler chilimajonesen fra Jacobs Utvalgte.


Med så gode råvarer som torsketunger , behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Til forretten passer godt med noen salatblader, litt. Brun torsketungene i smør og la dem ettersteke ved svak varme i ca.


Klikk på det grønne låset merket Sikkert øverst i Chrome-vinduet, ved siden av nettadressen. I ruten som vises, må Posisjon være stilt inn til Spør eller Tillat. Ingefærmarinerte torsketunger. Dette trenger du til porsjoner. Server tungene som forrett eller kveldsrett med kokt ris.


Torsketunger forrett

Perfekt som lunsj mat eller forrett i et sommerparty. Røre til friterte torsketunger. Friterte tunger er en lekkerbisken, som gjerne går hjem. Innlegg om torsketunger skrevet av StianS.


Du kan søke etter ingredienser, temaer, oppskrifter og måltider Eks. Disse er sprøstekte og servert med grillet avokado, så deilig at du lett spiser deg mett. Hva med å servere torsketunger som forrett til. En forrett er en innledning, noe godt som setter standarden for flere gode retter som skal følge.


Så da jeg var så heldig å få tak i ferske torsketunger bare måtte jeg ha dem med meg hjem på. Hvis du vil servere tungene som en hovedrett kan de serveres med for eksempel. Start med å lage remulade: Rens og finhakk sjalottløk.


Det mest romantiske jeg vet på kjærlighetsdagen 14. Stekte torsketunger som forrett kr. Da hun var ni, skar hun torsketunger til hun sjanglet i seng.


Nå serverer Yvonn Steffensen skreien gjerne med gåselever. Duoen lagde også sprøstekte torsketunger , som kan serveres som forrett eller ved siden av fiskeburgeren. Varm stekeovnen til 2grader. Verdier pr 1graPris: kr Kcal: 9Fett: gr Protein:. At det havnet torsketunger , av alle ting,.


Vel, nok snakk, her er oppskriften på vinterens beste forrett : OPPSKRIFT (personer) CEVICHE.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.