tirsdag 2. april 2019

Stiftepistol trykkluft

Stiftepistol trykkluft

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Solid og trygg tryggluftslange på meter. Få jobben gjort raskere, enklere og mer presist med en spikerpistol. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Vi har et bredt utvalg fra ulike leverandører.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Legg til ønskeliste Produktinformasjon. For festing av plast, papp, stoff med mer.


Velbalansert og driftssikker med stor slagkraft. Magasinkapasitet: 1stk. Stifter x mm, lengde 6–mm. Velegnet for stifting av plast, papp, dekor, trekking av møbler o. Inkluder utgåtte produkter. Sammenlign pris med oss!


Luftpåfyllere, sprøytepistoler og andre trykkluftsverktøy Her finner du trykkluftverktøy som du. Leveres i koffert med vernebrille, oljeflaske og nødvendig verktøy. For bearbeiding av stifter og spikere. Ergonomisk formet, gummiert håndgrep for komfortabelt og lett arbeid. Passer til alle standard stift og spikere.


Hus, hage og oppussing: Jeg pusser opp en enebolig og skal ha på plass nytt listverk i. Bostitch slipper slangene fri. Lanserer første spikerpistol på batteri: En graders stavspiker inntil 9 en minidykkert og en dykkert. Kjemikaliesprøyte trykkluft 24l rustfri 6bar. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Stiftepistol trykkluft

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Sorter etter Lagerstatus. En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer. Oljefri kompressor med liters tank.


For renblåsing, dykkert- og stiftepistol , punktsandblåser, lakkering og mindre trykkluftverktøy. Vil også passe eldre modeller ganske så bra. Dykkertpistol til stifter på lengde fra til mm. Finn de beste prisene på nettet. Spikerpistoler drevet på trykkluft har fått konkurranse fra andre mer hendige varianter.


Stiftepistol trykkluft

Rapid stiftepistol PRO R36E til kabler. En spikerpistol er et verktøy som skyter spiker gjennom (og inn i) materialer som skal festes sammen, f. Den kan drives av trykkluft. Fra pris: 13per stk. Vi selger alt tenkelig verktøy til elektronikkindustrien, alt fra elektroverktøy til pinsetter vil du finne på denne nettsiden.


Er det noe du ikke finner her så. Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Det oppfyller de høyeste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.