onsdag 10. april 2019

Liten elektrisk vinsj

FD serien - Kompakt elektrisk vinsj som tar liten plass - For kraner, davit o. Praktisk vinsj med fjernkontroll. Konstruert for vertikal løfting, lasting og sikring. Passer fint til løfting av byggematerialer, lasting av gods eller til sikring. Er det noen som vet hvor man får tak i små elektriske vinsjer ?

Driver å planlegger oppussing og har lyst til å plassere en pcskjerm på et stativ montert inni s. Total lengde fra oppheng vinsj ned til bryter på tablå er ca 8m. Elektrisk vinsj 220V for båtslipp og lignende. Norges Billigste Priser? Medfølgende fjernkontroll har nødstopp. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som.


Liten og praktisk elektrisk vinsj for løft og trekk.

Bufret Liten elektrisk vinsj designet for enkle trekk- og løfteoperasjoner. Standard vinsj og spesiallaget. Gjør liten skade på terrenget og er lett. Sideforhøyninger: 2mm ron Baltic Kran med elektrisk vinsj Kran med elektrisk vinsj til Iron Baltic.


De er enkle å montere, tar liten plass og har mange bruksområder. Både AL-KO, Champion og SUPERWINCH leverer manuelle og elektriske vinsjer til tilhengere,. Dette betyr at man trenger liten plass ved av- og pålasting. JB-5med løftekapasitet 500kg, leveres med manuell eller elektrisk vinsj. Lagervare for omgående levering!


Våre hardføre og spesialtilpassede vinsjer presterer og leverer hos offshore-,. Stor styrke i liten innpakning Den bærbare vinsjen finnes i to forskjellige størrelser. Vi gikk lei av å heve meskesylinderen manuelt. Spesielt tungvint var det når man brygger alene.


Styres ved hjelp av fjernkontroll med kabel. Løftekapasitet: enkeltspenn: 3kg og.

Denne kan brukes på stillas, fiskeoppdrett,. For montering på bil, pick-up, tilhenger eller via en medfølgende plate for festing på slepekroken. Egnet for trekk (ikke løft). Utstyrt med kulelager på alle roterende deler.


Hydraulisk Bergingsvinsj : Shorter DruModel. Søk etter elektrisk vinsj på Kelkoo. Sammenlign tilbud på elektrisk vinsj fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Så på forskjellige andre konvensjonelle elektriske vinsjer før det ble el-vinsjhåndtak.


Modifisere en liten en som har kraft nok og til en billig penge. Vinsjer : Be om priser kontakt. Det er en liten og lett vinsj ,som likevell har god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.