tirsdag 2. april 2019

Hardangerbunad sølv

Benytt sjangsen, kjøp bunadsølv for inntil hos Ektebunad! Ta kontakt med oss i dag! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sølv , cape og sko kommer i tillegg.


Hardangerbunad sølv

Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Beste kvalitet med livstidsgaranti og dagers retur. Gjennom vår samarbeidspartner Sylvsmidja på voss, leverer vi den beste kvaliteteten på bunadsølv.


Klikk på logo for å sjå utvalget. Knebukse har knapper i sølv eller messing til lukking ved kneet. Lages med gylf eller klaff som kneppes til linninga i livet. Hardangerbunad herre Kvam, Kampanjetilbud.


Hardangerbunad sølv

Sølvet er en blanding av hvitt og forgylt. Bolesøljer dominerer Austagderbunaden og består stort sett av lyst sølv eller lyst sølv og forgylte skåler, men har også utvalg av oksidert sølv. Cape, belte, sølv og bunadsko kommer i tillegg. Er sølvet begynt å bli mørkt, kan en vaske sølvet.


Sølv kjøpt hos oss monteres kostnadsfritt. Her brukes det oksidert sølv. Se utvalget av sølv til din bunad. Bunadsølv til alle anledninger. Se hele utvalget av bunadsølv og tilbehør til din bunad.


Det blir brukt forgylt sølv til bunaden. Sjå navn på bildet nede til venstre når du. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Norges største presentasjon av bunader. Mange bruker det samme forgylte sølvet som de har til festbunaden, men oksidert sølv var også mye brukt.


Denne bunaden frå Kvam har par maljer. Men om man går noen generasjoner tilbake i. I mitt studio på Torpe i Øystese lagar jeg alt av søm og tilbehør til hardangerbunaden. Firmaet eies og driftes av innehaver Maria Fagerbakke Skeie.


Pris Rogalandsbunad herre. Jakke,bukse og vest uten sølv kr. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! FORKLE: Et av kjennetegnene på en hardangerbunad er jo gjerne det hvite forkleet med innfelt broderi i det vi kaller hardangersøm.


Topp Kvalitets BUNADSØLV fra SYLVSMIDJA. Vi leverer til nesten alle landets bunader. Lang erfaring fra Gullsmedbransjen. Komplett hardangerbunad med sølv , cape og konebelte.


Hardangerbunad sølv

Det er tre sett med sølv borer på vesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.