fredag 1. februar 2019

Gasspeis pipe

Det du egentlig ønsker deg. Spesialist på reparasjon av piper. Den gir minimalt med utslipp og du slipper tradisjonell pipe ,. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll.


En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. Trenger ingen tradisjonell pipe.

Gassflasker til gasspeis som skal brukes til kos funker fint. Gasspeis er et godt alternativ for mange idag. Mange av disse peisene trenger ingen skorstein og er mye brukt for å sikre peiskosen i. Montere gasspeis i første etasje – gasspeis må ha egen terminal ( pipe ). Gasstilførsel, enten med flaskeskap ved yttervegg eller ved nedgraving av tank.


Statoil og Peisselskabet testet flere gasspeiser uten pipe hos Sintef Byggforsk. Målingene viser at konsentrasjonen av nitrogendioksyd ligger langt. Derfor har de laget en liten.


Kompakt og virkningsfull gasspeis med stort peisbål.

Godkjent for kontinuerlig drift. Gir kW og har markedets høyeste virkningsgrad. Skal man bruke en eksisterende pipe , så må denne være godt isolert, samt at ingen andre ildsteder kan være montert på samme pipe. Norges Billigste Priser? Har ikke med i tilbudet uttak for gassgrill o. Hva med å prøve det nyeste innen ildsteder, en gasspeis.


Det kreves kun et spesialrør som kan føres ut gjennom tak eller vegg. Noen gasspeiser har keramiske elementer som fordeler varmen. Du trenger ikke pipe , de. Nå behøver du ikke lenger å ha pipe , brannmur eller ved for å nyte peiskosen. En moderne gasspeis kan settes opp nesten hvor det skal være.


Den består av mange alternative ildsteder, og omfatter en rekke peisinnsatser og ovner av ulike. Vi har et bredt utvalg peiser. Faber Aspect Premium CL. Leveres med trinnbrenner. Med gasspeis kan du regulere peiskosen med fjern-.


Vi utfører rehabilitering av pipe og skorstein i Buskeru Oslo og Akershus. Vi installerer og monterer peisovner, kakkelovner, klebersteinsovner og peiser. Alt du trenger å vite om gasspeis.

Når eksisterende pipe benyttes, er det ikke tillatt å ha andre ildsteder tilknyttet samme pipeløp som gasspeisen. Forbud mot gasspeis Først tok de oljefyren, så parafinovnen. Det er heller ikke nødvendig med tradisjonell pipe hvis du velger en gasspeis.


En rørgjennomføring i vegg eller tak med en innmontert vifte er tilstrekkelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.