mandag 3. desember 2018

Egg og skinke i muffinsform

Muffinsformer i silikon 3pk Praktiske muffinsformer i herlige fargenyanser. Egg og skinke i muffinsform oppskrift med kalorier, allergener og pris. Oppskrifter for egg og skinke i muffinsform. Hell røren i et smurt muffinsbrett.


Hva med å servere egg på en morsom og smakfull måte?

Eggene passer like godt på frokostbordet som på en variert lunsjbuffet. Kilde: Opplysningskontoret for egg. Eggemuffinsene kan varieres med bacon, chorizo, cottage cheese eller ost og skinke. Egg i muffinsform kledd med bacon eller skinke. Hadde det gått an å først ha en tynn brødskive, og bacon mellom egg og brød?


Norges Billigste Priser? Bland egg , melk og smeltet smør og hell. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre.

I oppskriften hun linket til var det brukt egg og. Jeg fisker frem min silikonform til muffins -kler to av hullene med skinke -har ikke spekeskinke så. Idag prøvde jeg igjen metoden egg i muffinsformer, men idag byttet jeg ut skinken med bacon. Og det ble veldig bra:-).


Alt du trenger er noen få helt vanlige ingredienser og en muffinsform. Pisk eggene , og tilsett salt og pepper etter smak. Legg baconbitene i kryss over en muffinsform. Dytt ned i midten og brett inn baconet som henger over kanten. Så pisker du sammen egg og ost som du fyller.


Ved å rulle opp brødskiven før steking får du arme riddere med en knasende sprø skorpe og en nydelig kjerne av smeltet ost og smakfull skinke. Rør inn hvetemel, sammalt mel, havregryn, bakepulver og salt. Visp sammen olivenolje, egg og kesam.


Skjær skinken i strimler, finsnitt vårløken og. Kjenner du en far som fortjener frokost på sengen? Overrask ham med brødskiver, egg og herlig sprøstekt bacon i muffinsform ! En enkel og superdigg frokost til.

Perfekt som mellommålti til matpakka eller som tilbehør til supper og salater. Kle smurte muffinsformer med parmaskinke og legg deretter en loffmedaljong i hver muffinsform. Lyst å gi måltidet en litt annerledes vri? Dette er både godt og enkelt.


Finn frem en muffinsform , egg og noe annet tilbehør du kunne tenke deg å lage omelett av. La oss introdusere enn slags miniomelett i muffinsform , nemlig eggmuffins. Tilsett fløte, egg , salt og pepper og pisk godt. Begynn med å legg en skive kokt skinke i hver muffinsform.


Knekk et egg i hver form. Bacon og egg i muffinsform Mums.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.