mandag 1. oktober 2018

Tilbords ønskeliste bryllup

En liste hos oss gir dere mange ekstra fordeler. Innlegget er beregnet for de som skal gi gave til oss til bryllupet , og kommer til å bli lagt ut på bryllupsnettsiden vår etter hvert. Jeg synes den tanken er go men det hjelper. Lag en gratis, komplett og lekker liste over ønsker til bryllupet her.


Tilbords har selvfølgelig gaver til enhver anledning. Resultater fra søkemotorer!

Det ligger gaveliste på Til bords butikkene. I tillegg kan du finne lista på nett. Trykk på Søk i lister og fyll deretter inn navn på brud eller brudgom. Info om ønskeliste tilbords.


Med ønskeliste til bryllup på Ting. Hos oss kan du også lage din egen ønskeliste til bryllup eller bursdag. Lag elektronisk liste på nett som enkelt kan deles med andre.


Torsdag - Lørdag har vi fokus på Bryllup og Ønskeliste -skriving.

De som registrerer Ønskeliste disse dagene får en Goodiebag og er med i trekningen av en Sabor. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest samt. Hos oss finner du gaver til de fleste anledninger, bryllup , barnedåp, konfirmasjon, jubileum. Rakkestad Kirke kl 13:00.


Hos oss får du kvalitetsvarer til kjøkken som passer den kresne og matinteresserte. Til bryllupet har vi hovedsaklig tre grupper av ønsker. Gaver er en naturlig del i et bryllup og ditt bidrag som brudeparet kan ta med seg videre i livet sitt.


Normalt har brudeparet laget en ønskeliste som er publisert i. Nå slår de kjeden konkurs. Rødvinsglass fra Riedel,. Vi fikk det meste på ønskelisten og det som manglet kjøpte vi for pengegavene vi fikk. Herfra kan du søke etter navnet til den som eier ønskelisten , eller etter navnet på selve listen. For eksempel Ola Nordmann eller Ola og Karis bryllup.


Nå er det usikkert hva som skjer med butikker og ansatte. Og så ønskte me oss pengar til bryllupsreise. Gavelister på tilbords , kitchn osv er noe av det mest geniale!

Ingen som kommenterte det. Har kun vært gjest i mange bryllup , og det gjør jobben så enkel- dessuten vet jeg de får det de. Flere har spurt oss den siste tiden om hva vi ønsker oss til bryllupet.


Smarte råd til både brudepar og gjester. Hjelp til å planlegge den store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.