mandag 23. juli 2018

Vinterbunad sunnhordland

Den Orginale Sunnhordland. Sydd for å vare i generasjoner. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Komplett Sunnhordlandsbunad til dame. Hos oss får du service og kvalitet når du kjøper damebunad fra Sunnhordland fra Stoffbua på Bremnes, Bømlo.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Stoffbua skreddersyr bunader fra Sunnhordland med nøyaktighet og presisjon som tilfredsstiller høye krav: Sunnhordlandsbunad til dame og herre, Hardanger. Det er ein Nordhordlandsbunad til fest, og ein vinterbunad. Festbunaden er mykje lik Hardangerbunaden med raudt liv, svart stakk og kvitt forkle med hardangersaum.


Bunad og bunadstilbehør. Heimen Husfliden har et rikt utval av buna materialpakkar og bunadstilbehør. Vi har stort utval av bunader frå heile Norge, eiga.


The Sunnhordland bunad has woven band round the vest and on the back.

Vest colour is re blue or green. Til Nordhordland vinterbunad brukes oksidert sølv: Halssølje, brystsølje, borer, ørepynt, ring og. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Alt av bunadsølv til din bunad. Vi har også bunadsølv til herrebunad og til barn. Se vårt utvalg og bestill det du trenger i vår nettbutikk! Jeg syr bringeduk, belter og fangbelter og veskepynt til alle bunader. Priser ser du på høyre siden.


I vårt sortiment finner du bunadssølv til over norske bunader og folkedrakter. Ekte norsk bunadsølv er bygd på gamle håndverkstradisjoner og kvaliteter som. Ferdig Sunnhordland damebunad. To typer liv, med skjæring tett ringet i halsen og med rette framkanter. Det røde livet kantes med gul og grønn krokakvarde(vevd bånd), livet kan også pyntes med.


Eget verksted med import! Gavetips til bryllup, dåp, bursdag, julegaver, valentines day, morsdag og konfirmasjon - vi har gavene til ALLE anledninger! Vi selger ferdige bunader, bundsølv og bunadstilbehør. Klassiske klokker hos Bjørklund har et enkelt og pent design som passer til enhver smak.


Her finner du et godt utvalg klassiske klokker som er tidløs.

Me øvelevde, bunaden vart ferdig og feiringa vart flott i nydeleg vêr og med fine folk. Sogn Fra Sotra Fra Sunnfjord Fra Sunnhordland Fra Sunnmøre Fra Troms. Finner du ikke det du leter etter eller har andre spørsmål hører vi gjerne fra deg.


Kundeservice vil svare din henvendelse, eventuelt i samråd med vårt verksted. Tøj (brand) Opplev Bømlo. Nyheds- og mediewebsite. Vinterbunad fra Hardanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.